Succesgids voor gefrustreerde Casanova’s

Vrouwen zijn zo veeleisend tegenwoordig op het gebied van mannen, dat veel heren daarvoor terug schrikken en liever een straatje om gaan.

Kon je voorheen toe met een lieve lach, een modaal inkomen en een redelijk bekwaam optreden in de missionarishouding, anno 2012 zijn vrouwen aanzienlijk minder makkelijk te veroveren.

Wie niet meekomt valt af in de evolutie en zal eenzaam wegkwijnen in zijn jongenskamer, omringd door pizzadozen, peuken en troosteloze porno.

Voor deze casanova’s die zichzelf kansloos achten, is er nu een handboek samengesteld, waarmee het wel moet lukken……

Samen met zijn oud Playboy-collega Marcel Langedijk schreef Jan Heemskerk het ‘Handboek voor de Liefdespanter’.

“We hebben onze eigen ervaring verteld en wij zijn heel oud en heel ervaren en hebben heel hard moeten vechten om überhaupt ooit aan een vrouw te komen. We hebben alle fouten al gemaakt, dus dat hoef jij niet meer te doen”, aldus voormalig Playboy hoofdredacteur Heemskerk bij FunX – radio.

Een beetje man is culinair tegenwoordig en met lekker hapjes kom je een heel eind. Daarom hebben ze twee sterren kok Ron Blaauw om enkele tips gevraagd.

Heemskerk heeft ervoor gekozen om het boek samen met Langedijk te maken omdat ze elkaar goed aanvullen. Marcel weet volgens Jan meer over de modetrends en sixpacks. Heemskerk heeft weer kennis op het emotionele vlak. De heren geven naast versiertips ook aanwijzingen om een relatie in stand moet houden. “Je moet haar toch ook het gevoel geven dat je een soulmate bent”, aldus Jan.

Volgens de schrijver staan er ook gesprekstechnieken beschreven in het boek die mannen moeten helpen bij het onderhouden van de relatie. Hij raadt vrouwen daarom ook aan om het voor hun man aan te schaffen: “Voor meisjes ook, koop het gerust voor je vriend als je denkt dat je ook zo’n leuke man wil.”

Lees ook:Jan & Sas openhartig over lusten, liefde en lasten
Lees ook:Een echte vent, strijkt z’n eigen overhemd, maar dat valt vies tegen…..
Lees ook:Vrouw kan vreemdgaan voorkomen
Lees ook:Bert & Hannah Wagendorp: Vader & Dochter Boek
Lees ook:De grijze scheiding: na de Gouden Bruiloft alsnog breken met elkaar

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>