Hoe ‘scoor’ je een rijke man?

Goddiggers, roofkippen en vrouwen die graag met de creditcard van een man op stap gaan: opgelet.

Er zijn een aantal zaken die zoekende rijke heren belangrijk vinden……

1. Zorg dat je in je profielen op datingsites luxe uitstraalt. Vermeld dus dat je graag shopt, golft, duikt en zeilt. Je hoeft deze dure hobby’s niet echt te beoefenen, als hij maar meekrijgt dat je er interesse voor hebt.

2. Straal elegantie uit. Glitteroogschaduw en blauwe lippenstift werken nu eenmaal minder goed bij mannen van klasse dan een klassiek lijntje eyeliner, een laagje mascara en een mooie rode kleur lipstck.

3. Zorg voor een stijlvolle outfit. Mannen die er warmpjes inzitten en online op zoek gaan, letten op kledingstijl. Desnoods leen je het van vriendinnen voor de foto die je op een site zet. Zorg voor een klassevolle uitstraling. Dat betekent geen zonnebankbruine huid en te roze lipstick à la Barbie. Denk meer aan de kledingstijl van Kate Middleton.

4. Heb zelfvertrouwen. Mannen houden van vrouwen die weten waar ze staan en trots zijn op hun lichaam. Probeer tijdens een gesprek, mail of chat te laten weten wat jij wil in het leven. En vooral: laat niet merken dat je hem intimiderend vindt.

5. Kijk verder dan het internet. Ga bijvoorbeeld naar een chic gala of een benefietavond. Of naar een polo- of golfwedstrijd. Hier lopen veel rijke mannen rond. Zorg voor een piekfijne uitstraling en wees vriendelijk. Kies voor het uitgaan de hotspots van de rijken. Dus Amsterdam-Zuid, Bloemendaal, Bergen, Noordwijk en het Gooi.

Tips van Jort Kelder:

Lees ook:Flirttips waar je nou wel wat aan hebt
Lees ook:Heren, zo versier je een rijke vrouw!
Lees ook:Persoonlijke en intieme berichtjes voor je partner mogen door je baas meegelezen worden
Lees ook:Mannen weten op 37-jarige leeftijd welke kleding(stijl) hen past
Lees ook:Waar praat je over tijdens de eerste date? Nou niet over je ex(en)!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hoe ‘scoor’ je een rijke man?

  1. Pingback: Waarom F1-baas Ecclestone zo’n mooie jonge blom scoort | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>