Geen geliefde? Dan verzin je toch de ideale!

Ben je het zat dat je ‘vrienden’ op Facebook allemaal de prachtigste meiden ‘aan hun zijde’ hebben en dat er achter jouw naam nog steeds ‘single’ staat?

Dan is er nu de oplossing om je droomvrouw, compleet met foto, toe te voegen aan je profiel en zo anderen de ogen eens uit te steken……….

Met Cloud Girlfriend stel je de perfecte partner samen, waarna de dienst haar creëert.

Daarna kun je de nieuwe vriendin toevoegen op netwerksites als Facebook. Met deze virtuele liefjes kun je de andere mannen behoorlijk jaloers maken.

Al kan de dienst zich ook tegen jou keren. Je moet immers regelmatig liegen over waar je bent geweest of een excuus verzinnen om je afwezigheid op het gezamenlijke afspraakje te verklaren.

Specifieke details over Cloud Girlfriend zijn nog niet beschikbaar, maar de dienst laat onder andere berichten achter op je Facebookprofiel.

Er zijn nog wel wat probleempjes te tackelen: zo is het bijvoorbeeld niet duidelijk wiens foto’s ze gaan gebruiken en de legaliteit van dit alles. Het concept druist hoogstwaarschijnlijk in tegen de regels, waarin staat dat een profiel van een echte persoon moet zijn.

Als Facebook er niet in slaagt de virtuele vriendinnen te filteren, zal iedereen op zijn hoede moeten zijn vanaf het moment dat iemand zijn relatiestatus naar ‘bezet’ verandert.

Lees ook:Wat je gedrag op Facebook zegt over je liefdesleven
Lees ook:Je onzichtbare vriendin als ideale geliefde
Lees ook:Singles controleren eerst elkaars internetprofielen voordat ze op date gaan
Lees ook:Druk mee: bigamist heeft 4 schatjes in 4 stadjes
Lees ook:Hoe kom je ook op Facebook van je ex af?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>