Exclusieve datingservice voor hoogopgeleide hoofdstedelingen

Hoogopgeleide Amsterdammers gaan op blind date met……………. hoogopgeleide Amsterdammers.

Juist ja. De Amsterdamse vrije yuppen zijn natuurlijk veel te druk om zich te richten op het vinden van een passende partner. Een nieuwe datingservice springt nu in dit gat van de hoofdstedelijke liefdesmarkt……………

Het bureau bemiddelt alleen hoogopgeleide Amsterdammers tussen de 30 en 50 jaar.
Volgens ‘Cross That Bridge’ (helaas: weer een Engelse naam. Ik zou zo zeggen: Kom over de brug!)  willen vrijgezellen uit Amsterdam graag een relatie met iemand uit hun eigen stad.

“Landelijke bureaus werken vaak met standaard profielen en computermatching. Iedereen kan zich dan inschrijven en er worden geen referenties nagetrokken. Bij ons gaat het om de persoonlijke aanpak en gaan we bijvoorbeeld ook bij de kandidaten thuis op bezoek om het volledige plaatje in kaart te kunnen brengen. Soms kom je er in de selectieprocedure achter dat een single niet bij de doelgroep van dit exclusieve bureau past. De procedure stopt dan”, aldus directeur Pauline Plokker.

Het bureau onderzoekt de wensen en levensstijl en daarna wordt er een match gezocht door iemand die alle kandidaten persoonlijk kent. De zoekende singles krijgen geen foto en minimale informatie over hun date. Wel worden ze bij aanvang aan elkaar geïntroduceerd door iemand van het bureau.

Van de Amsterdamse bevolking (756.347) zijn 175.489 mensen tussen de 30 en 49 alleenstaand. Naar schatting is bijna de helft (46%) van de alleenstaanden tussen de 30 en 49 jaar hoger opgeleid.

Lees ook:Adammen & Eva’s staan te trappelen voor naakte datingshow
Lees ook:Crisis in alimentatieland
Lees ook:Nieuw in het pakket: Hindoestaans daten
Lees ook:Het is weer ‘bon ton’ om de grote stad te verlaten
Lees ook:Hoogopgeleide vrouwen noodgedwongen aan het ‘downdaten’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>