Herfst wekt zoektocht op

In mei leggen alle vogeltjes een ei. Het is dan lente, en alle wezens op de aarde zoeken een partner om nestjes te bouwen. Zo ook mensen, althans dacht ik.

De zon, de warme temperaturen, het ‘vogeltjes-leggen-een-ei-instinct’, de korte rokjes en de zilte zeelucht zorgen er voor dat mensen meer behoefte hebben aan intimiteit en eerder op zoek gaan naar een liefje. Maar uit onderzoek blijkt dat als de blaadjes beginnen te vallen, de behoefte aan genegenheid toeneemt……………Met het dalen van de temperatuur namelijk, stijgt het online liefdesverkeer.

Deze statistieken zijn afkomstig van Zanox, een bedrijf dat voor verschillende datingsites het aantal bezoekers bijhoudt.

Zo blijkt ook dat mensen het liefst in de baas zijn tijd, dus tussen 7.00 en 17.00 uur de datingsites bezoeken. Is ook wel zo makkelijk, kun je meteen je collega vragen wat zij vindt van die snuiter die net contact met je heeft opgenomen. Rond lunchtijd (geen verplichtingen verder) en in de namiddag (geen cup-a-soup, maar datingsites) schijnt het op de sites het meest druk te zijn.

Lexa is de grootste datingsite van Nederland met maar liefst 1,5 miljoen singles. Voor de duidelijkheid: Nederland telt 2,5 miljoen singles.

Lees ook:100 singles
Lees ook:Stad van de liefde favoriete stek van singles
Lees ook:NL single: 12 dates per jaar à €66,-
Lees ook:Nieuw in het pakket: Hindoestaans daten
Lees ook:Dringen op de woningmarkt: steeds meer mensen wonen alleen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Herfst wekt zoektocht op

  1. Pingback: Heren sla uw slag: vrouwen flirten zich in de zomer een slag in de rondte | Relatie

  2. Pingback: Waarom singles juist nu naar een partner verlangen | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>