Zo ziet ‘vader- & moeder-seks’ eruit

Misschien dat we aan Anouk moeten vragen hoe je als ouders van een druk gezin nog toekomt aan seks. Zij is immers inmiddels zwanger van nummer 6.

“We hadden gisteren ‘ouders-seks. Je weet wel: dat is de 3,5 minuten tussen het verversen van de luiers en het maken van eten door. Op het moment dat je merkt dat je kinderen wat afgeleid zijn. Het is het moment waarop je je realiseert dat je al bijna een maand geen seks had en dat het een aanvoelt alsof je alleen een huisgenoot bent van je partner……..”

Aldus een zeer openhartige en raak beschreven Facebookpost van Constance Hall, die o.a. ook schrijft voor het blog The Not So Secret Life Of Us.

“Ouders-seks is wanneer het flirten van je echtgenoot alleen nog maar bestaat uit het vastpakken van zijn kruis met de ene hand en met zijn andere wijzend naar de slaapkamerdeur”, vervolgt Constance, die inmiddels ruim 120.000 likes kreeg en meer dan 31.000 x werd gedeeld.

Inmiddels gaat de gevatte tekst van de Australische dus viraal en oogst ze zowel lof als kritiek. Dat laatste van mensen die vinden dat ze een slechte echtgenote is omdat ze, behalve die weinige keren, voorrang geeft aan haar kinderen.

“Dit is een slecht excuus om een slechte partner te zijn. Het is niet omdat je kinderen hebt dat je geen vriendin, verloofde of echtgenote meer bent.”

Tegelijk krijgt Constance ook kritiek van mensen die vinden dat ze een slechte moeder is, omdat ze het aandurfde om seks te hebben met haar echtgenoot terwijl haar kinderen nog wakker waren. “Kan je niet gewoon wachten tot de kinderen slapen?”

Maar gelukkig zijn er meer mensen met humor en relativeringsvermogen, die het allemaal heel herkenbaar vinden.

Lees ook:29 jaar en voor de 5e x de bruid!
Lees ook:Seksloze echtgenoot blijkt echtgenote
Lees ook:7 dingen waar mannen gelukkig van worden in een relatie, ook al zeggen ze het niet
Lees ook:Daten voor mensen die wel liefde willen, maar geen seks
Lees ook:Geobsedeerd smssen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>