Nimmer seks gehad en toch een kind baren

Het lijkt het christelijke kerstverhaal wel. Maria had geen seks met Jozef, maar was wel zwanger. ‘Van God zelve’ zei ze en ik vind dat nog steeds het beste antwoord ter wereld. Dat zouden meer vrouwen moeten geven.

Zeker nu er steeds meer die nog nimmer seks hadden, wel zwanger worden middels KI of IVF……

Zo blijkt uit onderzoek van de Britse krant Daily Mail.

Het gaat daarbij zowel om jongere als om oudere vrouwen die aseksueel of nog maagd zijn, maar die wel een grote kinderwens hebben. De krant vond zeker 25 van zulke Britse heteroseksuele, single vrouwen die in de afgelopen 5 jaar met de hulp van een fertiliteitskliniek zwanger werden.

Eerder onderzoek in de Verenigde Staten had al uitgewezen dat 1 op de 200 vrouwen aangaf zwanger te zijn geraakt zonder seksuele betrekkingen te hebben gehad.

Volgens Britse medici die de vrouwen behandelden, gaat het daarbij onder andere om vrouwen die zeggen dat ze hun kinderwens niet langer willen uitstellen tijdens het ‘wachten op de ware’, om vrouwen die omwille van religieuze redenen geen seks willen of om vrouwen die angstig zijn om seks te hebben.

Deze groep krijgt de benodigde £5000,- niet vergoed via de ziektekostenverzekering. In Groot-Brittanië geldt namelijk de regel dat je minstens 2 jaar via de natuurlijke weg moet proberen om zwanger te geraken vooraleer de behandeling wordt terugbetaald.

Uiteraard laten de moraliteiten-broeders en zusters van zich horen. Tsja. O.a. religieuze groepen die vinden kinderen in een traditioneel gezin moeten opgroeien. Maar ook anderen vinden het dubieus dat iemand die geen intieme relatie met een ander wil, wel volwassen genoeg is om zelf een kind op te voeden en groot te brengen. Onzin natuurlijk.

Dat vinden ook de medewerkers van fertiliteitsklinieken in Groot-Brittanië. “De vrouwen die bij ons langskomen zijn vaak emotioneel en financiëel veel stabieler dan moeders die alleenstaand zijn omdat hun partner hen verliet’, aldus Laura Witjens, hoofd van het National Gamete Donation Trust in The Independent.

Lees ook:Kerst 2013: 1 op de 200 Amerikaanse moeders net zo maagdelijk als Maria
Lees ook:Ouders Kate Middleton cashen met ‘Royal Baby’
Lees ook:Wel over seks lullen, maar het nauwelijks nog doen
Lees ook:Heren, waakt u voor sperma-kaapsters!
Lees ook:Kinderwens? Een jaar lang 3x in de week seks!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nimmer seks gehad en toch een kind baren

  1. Wim

    Het is verschrikkelijk zo u met God en het christelijke geloof durft te spotten.
    Lees de Bijbel voor de waarheid in deze.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>