Rammelende eierstokken? Deze mannen komen gratis langs!

Het is een nieuwe hype onder mannen in de Verenigde Staten: seks hebben met vrouwen die zich aanmelden om zwanger te worden.

Goedkoper, eenvoudiger en als je geluk hebt ook sneller dan een officiële spermabank, maar natuurlijk niet zonder risico’s……

ABC News berichtte hierover in het nieuwsprogramma 20/20.

Vrouwen kunnen nu gebruik maken van ‘professionele bevruchters’ die gratis seks met hen hebben om hen zwanger te maken. Zij bieden hun diensten aan via internet.

Het kan zoals de natuur dat bedoeld heeft, maar het is ook mogelijk een ‘rietje’ van zo’n dekhengst per koerier te ontvangen.

Een van hen is Joe. Hij beweert met zeker 100 vrouwen seks te hebben gehad en al zeker 30 kinderen van hem te hebben rondlopen.

Hij schreef een boek over de wonderlijke praktijk van de biologische puur natuur inseminatie: ‘Get Pregnant for Free on the Internet with a Private Sperm Donor’.

More ABC US news | ABC Health News

Lees ook:Waarom mannen hoteldebotel worden van vrouwen met zandloper-figuur
Lees ook:Nimmer seks gehad en toch een kind baren
Lees ook:Vrouwen worden (tijdelijk) jonger als ze zwanger zijn
Lees ook:Vreemdgaan kan ook zonder seks
Lees ook:Gemiddeld is het na 104 x seks bingo!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>