En dan vertelt je vriend dat hij geboren werd als een vrouw……

Er is veel tussen hemel en aarde en er is ook veel tussen man en vrouw.

In vroeger tijden moesten deze zogenaamde interseksuelen (geslachtskenmerken van beide genres) of transseksuelen een keuze maken.

Sinds de jaren ’60 bestaan er mogelijkheden tot behandelingen en operaties.

Toch blijft het voor veel mensen een eng idee en daardoor is het vaak lastig voor genderdysfore mensen om een partner te vinden.

Immers: wanneer ze hun geschiedenis vertellen, rent de ander meestal hard weg.

Zo niet de Britse Charlotte Urie……

Ze keek er uiteraard wel van op, maar rende niet weg bij de gespierde Kieran Moloney, die haar na een maand samen vertelde dat hij geboren was als een meisje.

Met zijn sterk ontwikkelde biceps, wasbordje en stoppelbaardje zou Kieran (23) zo aan de slag kunnen bij de Chippendales. “Mijn vorige vriendinnen voelden zich gegeneerd toen ik het hen vertelde, maar Charlotte reageerde geweldig. Ik was enorm opgelucht; eindelijk iemand die me graag ziet om mijn persoonlijkheid en niet vanwege mijn lijf.”

Het verliefde stel is al bezig met het denken aan een gezinnetje. “Kieran moet zijn definitieve geslachtsverandering nog ondergaan, maar we zouden graag al aan kinderen beginnen”, aldus Charlotte. “Kierans beste vriend wil onze spermadonor zijn, en ik weet zeker dat wij geweldige ouders zullen zijn.”

Ook de bekende Olympische zwemmer Michael Phelps overkwam zoiets. Hij tobt al jaren met zijn geaardheid en was lange tijd depressief. Vlak voordat Michael zich afgelopen september zich meldde bij een verslavingskliniek, was hij aan het daten met Taylor.

Zij onthult nu wat de zwemmer al die tijd niet heeft geweten: in haar geboorteakte stond 41 jaar geleden dat Taylor een man is. “Ik ben geboren met een penis, maar ik heb geen testikels. Ik heb ook een baarmoeder, maar geen eierstokken”, aldus Taylor tegen RadarOnline.

In haar tienerjaren besloot hij zijn/haar naam te veranderen in Paige Victoria Whitney en een geslachtsoperatie om compleet vrouw te worden.

Hoewel Taylor Michael nooit heeft verteld over haar verleden, vindt ze niet dat ze iets fout heeft gedaan. “Ik heb niet tegen hem gelogen. We zijn maar zo kort samen geweest, dat ik nooit de kans heb gehad om het te vertellen.”

Illustratie boven: Thomas Bekker

Lees ook:Vrouwengeluk: kinderen en vriendinnen winnen het van de mannen
Lees ook:Richard Burton bleef tot zijn dood van Elizabeth Taylor houden
Lees ook:Beroemde über-cougar gaat ‘Vijftig tinten grijs’ verfilmen
Lees ook:Laat kinderen nieuwe man vinden voor hun moeder
Lees ook:Volkomen veilige kinder-trailer van ‘Fifty Shades Of Grey’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>