Seks met condooms saai? Nee joh!

Weinig mannen – en vrouwen – staan te juichen wanneer ze een condoom gebruiken. Het is dat het noodzakelijk is om ongewenste zwangerschap en SOA’s tegen te gaan maar vrijen zonder condoom wordt toch als fijner ervaren dan met condoom. Vind jij of je partner dat seks met condoom minder lekker is omdat het voor de man minder gevoelig is? Dit kun je ook omdraaien. Doordat door de condoom de prikkels minder voelbaar zijn, kun je het als man langer volhouden! Zo kunnen jullie langer van elkaar genieten. Jullie voorspel onderbreken om een condoom om te doen? Het omdoen van een condoom kan ook samen. Of met je mond om het voorspel niet te onderbreken! Het hoeft dus helemaal niet vervelend te zijn om te vrijen mét condoom. Er zijn zo veel soorten en maten, dat het (bijna) leuk wordt om een condoom te gebruiken!

Soorten condooms

Condooms met een smaakje zijn niet alleen fijn voor orale seks. Naast een lekkere smaak ruiken ze namelijk heel lekker, ideaal voor tijdens het vrijen! Wanneer jij of je partner snel klaarkomt, kunnen de orgasme vertragende condooms jullie plezier verlengen. Deze condooms zorgen er voor dat de penis iets minder gevoelig wordt.

Zo kan de man het langer volhouden. Blijf jij volhouden dat seks lekkerder is zonder condoom? Probeer dan eens ultra dunne condooms. Deze condooms bieden evenveel bescherming als standaard condooms maar je voelt er veel meer door. Er is nog een veel ruimere keuze uit condooms, zoals condooms met ribbels – voor extra stimulatie – of extra sterke condooms voor anale seks. Probeer uit wat jullie lekker vinden en voor je het weet staan jullie misschien wel te juichen om een condoom te gebruiken!

Al blijft condooms kopen natuurlijk nooit leuk, gelukkig kun je ze online anoniem bestellen. Dan hoef je nooit met een ongemakkelijk gevoel bij de kassa van de winkel te staan.

Op den duur kun je natuurlijk altijd nog vrijen zonder condooms. Zorg er wel voor dat je zeker weet dat dit veilig is – laat jezelf dus testen als je meerdere bedpartners hebt gehad – en belangrijk is natuurlijk ook dat je de ander vertrouwt. Als je niet zwanger wilt worden, moet je nog wel een andere vorm van anticonceptie gebruiken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer