Amerikaanse krijgt zwart zaad, terwijl ze wit wilde

Ja de kop boven dit bericht is anekdotisch en het is ook eigenlijk wel een gevalletje ‘gniffel de gniffel’.

Een blanke moeder uit Uniontown in de Amerikaanse staat Ohio heeft een klacht ingediend tegen een spermabank, omdat die haar per ongeluk het zaad van een zwarte man heeft verkocht.

De lesbische vrouw, die met een andere vrouw samenleeft, bracht 2 jaar geleden een meisje met een donkere huidskleur op de wereld.

Dat schrijft de Chicago Tribune.

Jennifer Cramblett (36) diende deze week een klacht in bij het gerecht. Ze beweert dat zij en haar lesbische partner in september 2011 het sperma ontvingen van een zwarte man, terwijl ze bij de spermabank een blanke donor hadden gekozen.

De vrouwen kregen het sperma van donor nummer 330 toegestuurd, maar eigenlijk hadden ze voor nummer 380 gekozen. De vergissing kwam pas aan het licht toen Cramblett al zwanger was. De vrouw wilde toen meer stalen bestellen van dezelfde donor om in de toekomst nog kinderen te kunnen krijgen.

In haar klacht tegen de Midwest Sperm Bank voert de moeder nu aan dat ze economische en emotionele schade heeft geleden. Volgens Cramblett wordt haar dochter Payton gediscrimineerd in Uniontown. Het plaatsje in Ohio telt 2800 bijna uitsluitend blanke inwoners.

De advocate van de vrouw liet al noteren dat zelfs een kappersbezoek problematisch is. “Omdat Payton het kroeshaar van een Afro-Amerikaanse heeft, kan ze niet terecht bij een gewone kapper.”

Lees ook:Blanke vrouwen zoenen zwarte mannen; zwarte vrouwen zoenen witte mannen
Lees ook:Spermabank zet stop op rood zaad
Lees ook:Pensioengerechtigde Duitse baart haar 14e, 15e, 16e en 17e kind
Lees ook:Spermabank doet in ‘beroemd’ zaad
Lees ook:500 kiddo’s: zaaddonor blijkt zwart en autistisch i.p.v. blank en universitair

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>