Test het kwakkie van je man thuis met een app

Onderzoekers hebben een thuistest voor de kwaliteit van sperma ontwikkeld.

Deze zal vanaf volgend jaar verkrijgbaar zijn en stelt stellen in staat om vanuit huis hun vruchtbaarheid in de gaten te houden…….

“De test is draagbaar, gebruiksvriendelijk en net zo nauwkeurig als klinische tests in het lab”, aldus de Amerikaanse wetenschappers van Sandia National Laboratories.

Reeds binnen een paar minuten is het resultaat zichtbaar.

Naast de test werken de makers aan een app, zodat gebruikers hun telefoon kunnen gebruiken om de resultaten te bestuderen.

De ontwikkelaars van deze test, Greg Sommer en Ulrich Schaff vinden dat er nog teveel op vrouwen wordt gefocust als het gaat om oplossingen voor vruchtbaarheidsproblemen.

“Vrouwen hebben allerlei mogelijkheden om bijvoorbeeld hun hormoonspiegel en eisprong te volgen, maar 1 op de 5 mannen heeft last van een laag aantal zaadcellen of een slechte kwaliteit van het sperma. Hierdoor gaat een kinderwens vaak niet in vervulling.”

Lees ook:Vaak naar de snackerette verneukt het zaad
Lees ook:Macho mannen hebben lousy sperma
Lees ook:Alleen van het eerste deel van sperma wordt een vrouw zwanger
Lees ook:Vrouwen willen hooggeschoold zaad!
Lees ook:Thuis je sperma checken

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>