Seksleven ingekakt? Doe een slaapkamer metamorfose!

Lijden jullie als koppel aan de kwaal van deze tijd, namelijk een ingekakt seksleven? Dan moet je ook eens goed om je heen kijken.

En dan vooral in de slaapkamer. Met de juiste inrichting vliegen de spetters er namelijk weer af………..

Aldus interieurconsulente en relatietherapeute Dawn Michael.

“Rommel in de kamer creëert chaos in het hoofd waardoor je niet aan vrijen denkt” vertelt ze aan Examiner.com.

Verder zegt ze dat je bed, bij voorkeur versierd met zachte kussens, centraal moet staan in de kamer, nooit in een hoek.

Welk bed je kiest hangt af van je eigen voorkeuren en smaak, maar een hemelbed (met gordijnen) of een rond exemplaar wakkert de seks het meeste aan.

Ook kleuren werken. Zo wekken rood- en grijstinten, zwart, chocoladebruin en donkerblauw erotische gevoelens op. Zo kan je de muren grijs verven, voor een grijs bed kiezen en het geheel een luxueuze schwung geven door fuchsia-kleurige acccesoires, zoals kussens, een poef of een zacht kleed.

Dit laatste kan ook met dierenprints. Dawn Michael beklemtoont het belang van diversiteit. “Verschillende materialen wakkeren ook verschillende gevoelens aan”, zegt ze. In verlichting moet je niet teveel investeren. Een lamp altijd met dimmer en/of een paar kaarsen zijn in principe genoeg om een knusse sfeer te creëren.

En iets waar muziek uitkomt. Volgens Dawn kun je een afspeellijst met zogenaamde sexy nummers vergeten. Rustige klanken en water- en natuurgeluiden inspireren vele malen beter dan Marvin Gaye.

Lees ook:Kleed je man dan in ‘Vijftig Tinten Grijs’
Lees ook:Extreem partnergeweld vastgelegd met bodycam
Lees ook:De vrouw beslist en de man klust
Lees ook:Dumpen doe je zo………
Lees ook:Samenwonen? Ieder z’n eigen badkamer!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>