Seks met de ex blijft fascinerend

Als een relatie niet verbroken wordt vanwege een slecht seksleven, maar juist vanwege andere factoren, blijft de seks exen soms naar elkaar toetrekken.

Sterker nog: de seks is dan soms zelfs beter dan tijdens de relatie…………..

Bijna de helft van de single vrouwen heeft seks met een ex tijdens hun zoektocht naar een nieuwe partner, blijkt uit onderzoek van SeekingArrangement.com onder 1.000 mannen en vrouwen.

De meerderheid vrijt met een ex omdat ze lichamelijke intimiteit mist. 31% geeft toe dat ze dit deed omdat ze hoopt zo het hart van haar voormalige geliefde opnieuw te kunnen veroveren. 43% van de vrouwen doet het zelfs regelmatig, bij mannen is dit nog hoger: namelijk 47%.

Uit onderzoek van vorige maand bleek ook dat 38% van de vrouwen in een relatie, de seks met haar ex beter vond en daar naar terug verlangt.

Hoe komt het toch dat seks met een ex zo fijn kan zijn? Het kan aan verschillende dingen liggen, vermeldt Trendstyle.net.
Bijvoorbeeld:
- het voelt na al die tijd weer zo heerlijk vertrouwd
- jullie kennen elkaar perfect, weten wat de ander fijn vindt en wat niet
- jullie hebben elkaar een hele tijd niet gezien, hebben beiden misschien langere tijd geen seks gehad en zijn ‘opgeladen’
- jullie hebben elkaar gemist

Lees ook:Hoort seks bij de kennismaking?
Lees ook:Na de scheiding
Lees ook:Sex met je ex
Lees ook:De positie in bed verklaart jullie relatie
Lees ook:Hoe je je relatie gelukkig houdt met 10 simpele gewoontes

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>