Sterrenzaad: voor een baby met de X-factor

Een baby krijgen van een beroemdheid, dat willen vrouwen in Groot-Brittannië wel.

Althans, daar mikt de nieuwe spermabank Fame Daddy op……

De website beweert zaad van 40 succesvolle en bekende mannen te hebben, onder wie een popster, een genie, een Formule 1-coureur en een ex-voetballer. Op Famedaddy.com staat een hele lijst van zaaddonors die volgens de website superieur zijn.

Vanaf een kleine €19.000,- kunnen wensouders een ‘premium inseminatie service’ krijgen, waarbij ze dus het sperma ontvangen en verder zelf moeten kijken hoe ze de vrouw bevruchten.

Volgens de site krijgen baby’s van succesvolle mannen een goede start in het leven. Wie belangstelling heeft, moet een vragenlijst invullen die zal leiden naar een match met een bekendheid die qua persoonlijkheid, karakter en lifestyle bij de ‘koper’ past. Er wordt bijvoorbeeld gevraagd of de baby lang moet zijn, en liever een goede acteur of een goede atleet.

Of de website de waarheid spreekt over hun bekende spermadonors, is niet te controleren. De namen worden namelijk geheim gehouden. In Nederland zijn dit soort initiatieven trouwens verboden. In Nederland is het zwanger worden met anoniem zaad niet meer toegestaan. Misschien dat je eens te rade moet bij Mona-Liza Machado.

Handel in goed DNA is gouden handel, kijk maar

Lees ook:Kus bepaalt seks en verdere relatie
Lees ook:Een baby uit het lab en seks ter recreatie
Lees ook:Een gouden gezonde combinatie: kinderen & dieren
Lees ook:Wordt de Bruce Jenner Straat nu Caitlyn Jenner Straat?
Lees ook:Sekstips om een mooi kindje te maken

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>