Dames: zet dit op tafel als je wilt dat hij je zwanger maakt!

Hard toe een snel zaad, omdat je een kinderwens hebt?

Dan kan het sperma van je man wel even een oppepper gebruiken.

Hieronder vind je ingrediënten die zorgen voor meer en beter spul aan boord……

Knoflook bevat antioxidanten die voor meer bewegelijkheid van de spermacellen zorgen en ook de bloedcirculatie naar de geslachtsorganen bevordert. Gebruik 1 à 2 tenen per dag.

Ginseng zorgt ervoor dat de spieren gaan ontspannen, verbetert eveneens de bloedtoevoer naar de genitale zônes, verhoogt het libido en verbetert de bedprestatie.

Walnoten barsten van essentiële vetzuren, omega- 3 en antioxidanten die voor meer bewegelijkheid en levensvatbaarheid van zaadcellen zorgen. Ook deze noten erbeteren ze de bloedtoevoer naar de jawel…….noten. Slechts 8 walnoten per dag zorgen voor Piter van de Hoogenbandjes.

Oesters bevatten een hoog gehalte zink. zink is essentieel voor de productie van zaadcellen. 8 oesters per week is een goede start.

En tot slot pure chocolade. Schade veroorzaakt door vrije radicalen wordt gezien als een belangrijke factor van onvruchtbaarheid bij mannen. Goed nieuws is dat de antioxidanten die in donkere chocolade zitten die vrije radicalen bestrijden en de gezondheid van je hart bevorderen. Slechts een paar stukjes donkere chocolade zijn genoeg.

Lees ook:Mannen, van frisdranken krijg je lousy sperma!
Lees ook:Smaak van liefde
Lees ook:Erotisch food voor een Valentijns-diner voor 2
Lees ook:Wat zullen we eens eten tijdens ons daten?
Lees ook:Waarom vrouwen vallen voor een symmetrisch mannengezicht

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>