De donor-seksueel deelt z’n kwakjes gratis uit

Vanaf vandaag hebben we weer een nieuw woord bij, namelijk: donorseksueel.

Dat zijn mannen die hun sperma ~meestal via internet~ gratis aanbieden……..

Lang, blond, SOA-vrij en single. Zo prijst de Amerikaan Trent Arsenault zijn zaakje aan. “Ik ben een donorseksueel”, vertelt hij aan ABCnews. “Al vanaf mijn 10e wist ik al dat ik dit wilde doen. Ik heb mezelf nooit als een getrouwd man gezien. Ik ben een vrije ziel, onafhankelijk.”

Hij is zeker niet de enige donorseksueel. Volgens tijdschrift Newsweek zijn er vooral in Groot-Brittannië, Canada en Australië heel wat van dit soort mannen.

In Nederland zijn de spermabanken over het algemeen verbonden aan een ziekenhuis en krijgen donoren een vergoeding, máár dat mag sinds een aantal jaren niet meer anoniem. Daardoor is er een tekort, want mannen mogen maar een beperkt aantal vrouwen zwanger maken.

Googelende vrouwen met een kinderwens hoeven het woord ‘spermadonor’ maar in te tikken om erachter te komen dat ook in Nederland spermaseksuele heren rondlopen. Maar de veiligste weg blijft óf een bekende óf een kliniek die alles checkt.

Lees ook:Vikingsperma is mega-populair
Lees ook:Iedereen kan de vader zijn
Lees ook:Naast man en vrouw kun je nu ook ‘het’ zijn in Zweden
Lees ook:Wat voor vader vermoordt zijn eigen kinderen?
Lees ook:Sterrenzaad: voor een baby met de X-factor

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>