Elke dag seks: inspirerend, maar de tong op de schoenen!

Een jong Brits echtpaar dat in opdracht van de Engelse tabloid The Sun een maand lang elke dag seks had, hield een weblog bij over hun ervaringen……………


Alex & Sara Lowndes, allebei 24 jaar, zijn elkaars jeugdliefde en al 8 jaar samen. Vorig jaar haalden ze ook hun ‘boterbrief’.

Sinds de komst van hun zoontje Harley, nu 3 jaar, komen ze door hun drukke bestaan, gemiddeld nog maar 1x per maand aan seks toe. Vooral Sara vindt het moeilijk in de stemming te komen als ze moe is. Dus ging het stel graag de uitdaging aan om te zien wat voor effect dit zou hebben.

Alex zag dagelijkse seks als een ‘geschenk van God’. Maar hij schrijft op dag 5: “Hoewel we om 6 uur ’s ochtends opstonden, komen we pas laat thuis en belandden na middernacht in bed. Het is dat we een opdracht hadden, anders waren we binnen enkele seconden in slaap gevallen.” Alex heeft een fulltime baan als elektricien.

Op dag 22 is Sara, die de opvoeding van haar zoontje combineert met 3 verschillende part-time banen als winkelbediende, evenementen-organisator en mode, totaal niet in de stemming. Ze schrijft: “Tijdens een heftige woordenwisseling zeg ik tegen Alex dat de enige reden dat we seks hebben die opdracht is. Ik kan niet wachten tot het voorbij is.”

Na 31 dagen echter voelt Sara zich sexier dan in jaren. “Ik check nu geregeld mijn make-up en zorg dat ik er altijd top uit zie voordat Alex thuiskomt. Dit deed ik anders nooit.” Hoewel ze opgelucht is dat de uitdaging nu ten einde is, heeft ze wel gemerkt dat dagelijkse seks ertoe heeft geleid dat verliefdheid en spanning in hun relatie is toegenomen. “Ook is er altijd wel tijd voor, als je er maar naar zoekt”.

Voor echtgenoot Alex is de laatste dag geen opluchting. “Voor mij is het een emotionele dag. Een maand lang leefde ik een droom en nu is dat voorbij. Door steevast een maand lang elke dag seks te hebben, zijn we allebei zelfverzekerder geworden in de slaapkamer”, aldus Alex, die hoopt dat ze er in de toekomst tijd voor blijven maken.

Lees ook:Lesbische tieners ‘genezen’ ze zo bij de Mormonen
Lees ook:Het verhaal van de foto: voorbestemde liefde?
Lees ook:Bruidegom gaat zogenaamd dood om eraf te zijn
Lees ook:Baby geboren uit sperma dat 23 jaar in de diepvries zat
Lees ook:365 dagen per jaar seks

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>