Spermabank selecteert studenten

Voor Belgische mannelijke studenten is er werk aan de winkel.

De spermabanken van onze zuiderburen zitten namelijk al een hele tijd krap in hun voorraad.

Daarom roepen ze sinds kort vooral studenten op hun voortplantingsmateriaal te doneren.

Welaan: bepaald geen lullige missie.

Mochten de jongeheren nog denken dat George Clooney en Brad Pitt Gods gift to women waren. Mis!

De waarheid is: Gods gift to women are children!

Alsmaar meer koppels hebben problemen om zwanger te raken, en wagen de stap naar een fertiliteitsinstelling. De vraag bij de spermabanken stijgt zelfs zo hard, dat ze dringend op zoek zijn naar nieuwe spermadonoren. Daarom starten ze nu met een groot rekruteringsoffensief om meer studenten te overhalen hun sperma te schenken.

Het tekort aan spermadonoren is een nationaal probleem. Door de nieuwe wettelijke norm mag eenzelfde spermadonor slechts zes verschillende kinderloze paren helpen zwanger te worden, waardoor het tekort nog schrijnender is geworden. Fertiliteitsklinieken worden steeds populairder.

Er komen zelfs koppels uit Nederland naar hier om sperma te krijgen, omdat daar de anonieme donatie werd afgeschaft en sperma er nog moeilijker te verkrijgen is”, vertelt dokter Guy T’Sjoen van de spermabank van UZ Gent tegen De Zondag.

Lees ook:Viking-zaad zeer gewild bij Nederlandse vrouwen
Lees ook:Spermadonoren mogen niet meer discrimineren
Lees ook:De donor-seksueel deelt z’n kwakjes gratis uit
Lees ook:Zonnebaden voor snel zaad
Lees ook:Voetballer Marouane Fellaini doet transfer vanwege opdringerige vrouwen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>