Echtscheiding omdat manlief te groot geschapen is

Een Nigeriaanse vrouw heeft een week nadat ze JA heeft gezegd alweer de scheiding aangevraagd.

In het Afrikaanse land hebben ze blijkbaar nog huwelijksnachten uit de geschiedenisboekjes en toen kwam ze er tot haar schrik achter dat haar echtgenoot wel heel erg vooraan had gestaan toen de piemels werden uitgedeeld…….

Aisha Dannupawa en Ali Maizinari hadden gewacht met seks tot ze waren getrouwd, schrijft de Nigerian Tribune. De vrouw kon niet genieten van de eerste nacht met haar man, omdat zijn grote geslachtsdeel haar pijn deed.

In lijn met de plaatselijke traditie bracht het stel de huwelijksnacht door in het huis van de ouders van de man. Pas daarna zou de vrouw in het huis van de man gaan wonen.

“We hadden seks, maar het was een nachtmerrie. Ik kon er niet van genieten, want zijn penis was te groot”, aldus de bruid in de rechtszaal.

De vrouw, die reeds 3 kinderen heeft met een andere man en dus niet onervaren is, vertelde haar moeder over het voorval en die gaf haar medicijnen die moesten helpen. ,

“Ze zei dat ik vol moest houden en dat ik het na verloop van tijd aan zou kunnen.” Toen het stel wederom de lakens deelde, was de ervaring echter nog erger en dus besloot ze de echtscheiding aan te vragen.

De echtgenoot herkent zich in de beweringen van zijn vrouw en wil best scheiden. Maar dan moet zij wel de bruidsschat terugbetalen, net als alle andere dingen die hij voor haar betaalde tijdens hun relatie. Het gaat volgens de man om een bedrag van 60.000 Nigeriaanse naira (zo’n 270 euro).

De rechter raadt het paar aan zich te proberen te verzoenen voor de volgende rechtszitting.

Het omgekeerd gebeurde ook al eens. 2 jaar geleden liep het huwelijk van een Taiwanees stel op de klippen omdat de vrouw tijdens de huwelijksnacht ontdekte dat haar man erg klein geschapen was. Ze schrok zo, dat ze 2e nacht apart ging slapen. De penis was 5 centimeter en de man leed ook nog aan erectiestoornissen. Na 4 ‘ongelukkige jaren’ huwelijk gingen ze echt uiteen.

Lees ook:Taiwanese vraagt echtscheiding aan vanwege pielemuis man
Lees ook:Vrouw wil geld van ex-man omdat ze geen seks kreeg
Lees ook:Deze 5 vrouwen hakten de penis van hun man eraf!
Lees ook:Slaapkwaliteit kan relatie maken of kraken
Lees ook:Geen ontmaagdingen, maar ook geen happy endings in de moderne huwelijksnacht

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>