Verkrachting binnen het huwelijk: een laatste taboe?

De meeste verkrachtingen vinden plaats binnen een relatie of een huwelijk.

Dit is zo’n beladen onderwerp dat ten eerste velen dit niet als een seksueel misdrijf zien en ten tweede dit niet durven te vertellen wanneer het hen overkomt.

Zo wel de Britse Sarah Tetley. Zij werd een jaar lang gedrogeerd en in haar slaap verkracht door meneer haar echtgenoot….

Dat vertelde ze in het ochtendprogramma op ITV.

O een ochtend werd ze wakker en merkte dat haar man haar aan het aanranden was. “Ik was versuft, maar realiseerde me wel dat hij mij aan het molesteren was.”

Sarah deed alsof ze nog sliep om te achterhalen wat er allemaal gebeurde. Hij stopte toen vrij snel. Toen haar echtgenoot de woning had verlaten, ging de 26-jarige naar haar buurvrouw. Die zette Sarah aan om de politie te bellen.

Sarah had pas door hoe groot de omvang van het misbruik was, nadat de politie een onderzoek had ingesteld. Zij ondekten honderden video’s op de computer van haar man. In totaal werden er 316 schokkende filmpjes gevonden.

De echtgenoot van Sarah had zichzelf gefilmd terwijl hij seks had met haar. Af en toe maakte hij ook gebruik van huishoudelijke producten tijdens de aanrandingen. De vrouw denkt dat hij haar regelmatig drogeerde.

“In de filmpjes hoor je me niet ademhalen of zie je me amper bewegen, het lijkt daar wel alsof ik dood ben”, aldus Sarah. “Soms ontwaakte ik ‘s ochtends met een vervelende slapende arm, maar ik vermoedde nooit iets. Dit zag ik niet aankomen.”

Haar echtgenoot werd schuldig bevonden en zit nu een celstraf van 12 jaar uit. Justitie prijst de moed die Sarah had om haar man aan te klagen.

Sarah besloot om haar verhaal te vertellen om andere slachtoffers van misbruik ertoe aan te zetten om voor zichzelf op te komen en een klacht in te dienen.

Lees ook:Verboden liefde: als het vlam vat tussen docent en leerling
Lees ook:Piloot stalkt zijn ex vanuit de lucht
Lees ook:Man doet zijn vriendin al 12 jaar dagelijks in kuisheidsslot
Lees ook:Vader castreert eigenhandig 57-jarige vriend van zijn 17-jarige dochter
Lees ook:Robin & Scott doen na 20 jaar huwelijk een jaar lang een open relatie…….

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>