Wat je moet eten als je lijdt aan een gebroken hart

‘Het gaat over!’ zeggen ze tegen je als je kromloopt van liefdesverdriet. Ja, dat is waar, maar het kan een hele lange, pijnlijke tijd zijn en ook de wetenschap ziet steeds meer de ernst in van een gebroken hart.

Tessa Stottelaar ontdekte hoe de juiste gerechten bereiden haar gewonde hart hielp genezen……

In elk hoofdstuk vertelt ze oprecht over hoe ze zich voelde en wat de recepten voor haar betekenen.

“Ik wilde vooral iets aan mijn verdriet doen. De een gaat sporten de ander gaat shoppen, ik ging koken. Ik had niks aan alle clichés. Er werd steeds tegen mij gezegd dat het wel over zou gaan. Lief bedoeld. Maar ik wil gewoon, zonder er doekjes om te winden, het er over hebben dat je je shit voelt. En dat je door koken daar dus iets aan kan doen!”

Bij alle 5 fases van verwerking heeft Tessa heerlijke en toepasselijke recepten gezocht. Zo zijn er wentelteefjes waar je je bed voor uitkomt, in de fase woede sleept het pizzadeeg waar je op mag slaan je door de moeilijke tijd heen en natuurlijk uien in de tijd dat je nog veel moet huilen.

Steek jezelf of iemand anders een hart onder de riem met dit Anti Gebroken Hart Kookboek. €15,95 via www.antigebrokenhart.com

Lees ook:Vrouwen vinden mannen betere koks
Lees ook:Zorg dat je de EHBO-trommel voor een gebroken hart in huis hebt!
Lees ook:Sluit in deze Valentijnsweek gratis een Gebroken Hart verzekering af
Lees ook:Het gebroken hart syndroom verklaart waarom partners vlak na elkaar sterven
Lees ook:Vrouw van nu is 13 uur per week bezig met/aan haar aanrecht

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>