Vrouwen omringen zich met vriendinnen tijdens scheidingsproces; mannen zwelgen in hun eentje

Er is bijna geen periode in haar leven waarin een vrouw zo steunt op haar goede vriendinnen als tijdens een echtscheiding.

Met raad en daad staan ‘de meiden’  elkaar dan bij.

Samen dikke tranen janken, maar ook humor is dan van levensbelang…….

Aldus Linda de Mol, ervaringsdeskundige en bedenker van de nieuwe TV-serie ‘Divorce’, een komische dramaserie over 3 mannen die in scheiding liggen.

Zij worden vertolkt door Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberg en Dirk Zeelenberg, die in de serie met elkaar in één huis te wonen. Hun (ex-)vrouwen zijn rollen van Katja Herbers, Chantal Janzen en Carly Wijs.

NU.nl sprak met bedenkster Linda de Mol, die zelf een klein rolletje als cardiologe speelt. Net als bij ‘Gooische Vrouwen’ bedacht ze het concept en de karakters zelf.

Linda de Mol weet dat er tijdens zo’n scheidingsperiode ook gelachen wordt. “Dat zijn toch momenten waarin je veel aan je vrienden hebt. Waarin je met heel veel flessen wijn honderd keer hetzelfde verhaal vertelt, en uiteindelijk toch de slappe lach krijgt. Bovendien houd ik het meest van zwarte humor. Dat is humor die voortkomt uit het drama.”

En over de verschillen tussen mannen en vrouwen merkt de TV-ster op: ”Dat vrouwen zich omringen met vriendinnen, het huis gezellig maken met kaarsen, extra lekker gaan koken en leuke dingen doen met de kinderen. En die mannen gaan in zo’n hele treurige kamer met alleen de tv aan en drank en een magnetronmaaltijd lekker zitten zwelgen. En daar voelen ze zich prima bij. Die hebben helemaal niet de behoefte het gezellig te maken of zich te omringen met mensen aan wie ze honderd keer hetzelfde verhaal kunnen vertellen. Dus ik denk niet dat we wat dat betreft van elkaar kunnen leren.”

Lees ook:LINDA deze maand over relatie-geweld
Lees ook:Mannen, ga naar ‘t café: vrouwen houden hun mond niet tijdens de WK Voetbal!
Lees ook:Vrouwelijke objectum seksueel trouwt met oud reuzenrad
Lees ook:Vergeet je beautycase; neem een lelijke vriendin!
Lees ook:Marokkanen willen LINDA niet vanwege tongende Thijs & Tygo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouwen omringen zich met vriendinnen tijdens scheidingsproces; mannen zwelgen in hun eentje

  1. Pingback: Linda de Mol als echtscheidingsdeskundige | Relatie

  2. Pingback: Lachen en huilen om echtscheidingen bij ‘Divorce’ van Linda de Mol | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>