Als je te schijterig bent om zelf je verkering uit te maken, huur je een tussenpersoon in

Het is natuurlijk een vreselijk fenomeen: dat iemand anders jouw tot dan toe geliefde moet gaan vertellen dat het voorbij is.

Toch is het zo in dit tijdperk der communicatie dat steeds meer mensen er tegenop zien om face to face hun relatie te verbreken.

Los van zelf een laf sms’je of emailtje te zenden,  kun je tegenwoordig ook een tussenpersoon inhuren om het ‘vuile werk’ te klaren………..

Het is overgewaaid uit China, waar de ‘Taobao’ al een tijdje bestaat. Het principe is simpel: je geeft de gegevens van je bijna-ex aan de ‘dumpwebsite’ en zij sturen er een tussenpersoon op af. Die deelt dan het slechte nieuws mee, uiteraard tegen vergoeding.

De Chinese website heeft zo’n 40 gewillige agenten, die voor ongeveer €35,- korte metten maken met je relatie en beloven om ‘de schade te beperken’. Bovendien is er ook de ‘platinadienst’, waarbij de boodschap persoonlijk overgebracht wordt en niet via de telefoon.

In Amerika bestaat inmiddels de welluidende website iDUMP4U. Een vertegenwoordiger van dat bedrijf telefoneert met de bijna-ex en somt de redenen op waarom zijn opdrachtgever / opdrachtgeefster het wil uitmaken.

Een ‘basisbreuk’ kost €7,50, voor het verbreken van een verloving wordt €19,- gerekend en de aankondiging van een echtscheiding wordt voor €38,- uitgevoerd.

Lees ook:Online dumpen: lekker makkelijk!
Lees ook:Kersvers getrouwde vrouw belandt in bak i.p.v. in bruidssuite Breukelen
Lees ook:Dumpen via hashtag #TransformationTuesday
Lees ook:Dodelijk partnergeweld afgelopen nacht in Steenwijk
Lees ook:Neem jij wraak?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>