Waarom vrouwen als Kim Kardashian zo snel trouwen en weer scheiden

Hoe zit dat met de Kim Kardashian’s van deze wereld?

Ze trouwen snel en voor je het in de gaten hebt, moeten ze hun relatiestatus op sociale netwerkpagina’s al weer veranderen.

Zo getrouwd en evenzo gauw weer gescheiden: dat kun je niet alleen aan dommigheid wijten.

Schrijfster Joelle Caputa deed er, na haar eigen scheiding, onderzoek naar en schreef ‘Trash the Dress: Stories of Celebrating Divorce in your 20s’.

Terwijl de redenen om te scheiden meestal verschillend zijn, hebben jonge vrouwen meestal 1 van de volgende 4 redenen om vlot in het huwelijksbootje te stappen….

1. HET KWAM GOED UIT
Wanneer je als 20′er een comfortabele, langdurige relatie hebt, is trouwen de volgende, logische stap. Zo bekende Madison, een 29-jarige boekhoudster uit New Jersey dat ze alleen maar trouwde omdat ze zich tevreden en veilig voelde, niet omdat ze halsoverkop verliefd was.

2. EEN GEBROKEN HART
Ze zeggen dat je je eerste liefde nooit vergeet, en dat wordt bevestigd door Tara, een 26-jarige schrijfster uit North Carolina. “Ik dacht dat ik nooit meer hetzelfde zou voelen als voor mijn eerste vriendje, dus het maakte niet meer uit met wie ik trouwde.”

3. HET HUWELIJK VERANDERT HET WEL
Heel wat jonge vrouwen denken dat het huwelijk een man wel verandert. Ze denken dat hij gelukkiger zal zijn met zijn leven, een goeie baan zal vinden en meer affectie zal tonen voor zijn vrouw dan voorheen.

Dat is ook wat er bij Casey, een 35-jarige reiscorrespondente, gebeurde. “Mijn ex-man was onvolwassen en onzeker. Ik dacht dat trouwen onze problemen zou oplossen, maar het maakte ze alleen maar erger.”

En volgens Caputa hoopte ook Kim Kardashian op zo’n nieuw, ander leven. De 31-jarige realityster schreef op haar website: “Ik wil zo graag een familie, baby’s en een echt leven, waardoor ik mij misschien te snel in iets gestort heb. Ik geloofde in de liefde en de droom die ik zo wenste. Ik zat als het ware op een rollercoaster waar ik niet af kon, maar nu weet ik dat ik dat beter wel had kunnen doen.”

4. WEING ZELFVERTROUWEN
Tijdens een interview bij de 30-jarige sociale werkster Kim, besefte Caputa dat mensen die jong trouwen vaak niet tevreden zijn met zichzelf. “Ik was zeer onzeker toen ik trouwde. Ik was bezig met afvallen en was helemaal niet tevreden met mijn uiterlijk. Hij vertelde me dat ik niemand beter kon krijgen en ik geloofde hem.”

Toch kan geen van deze vrouwen verweten worden dat ze om de verkeerde redenen trouwden. Sommigen beseften misschien wel dat hun huwelijk niet voorbestemd was om te blijven duren, terwijl anderen gewoon hopeloos verliefd waren. “Het enige wat deze vrouwen gemeen hebben, is dat het einde van hun huwelijk het begin is van de rest van hun leven als sterke, onafhankelijke en succesvolle vrouwen”, besluit de schrijfster.

Lees ook:Extreme cougar: 90-jarige vrouw doet het met man die half zo oud is
Lees ook:De nieuwe man is een happy single
Lees ook:Vrouw trouwt gesneuvelde Afghanistan-militair
Lees ook:76-jarige extreme cougar-vrouw doet het met broekies van 18
Lees ook:Belgische vrouw trouwt zaterdag met zichzelf

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Waarom vrouwen als Kim Kardashian zo snel trouwen en weer scheiden

  1. Juspol

    Of het zijn letterlijk borderliners. Die flikken dat ook als kenmerk van hun ernstige geestesstoornis.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>