Afgewezen minnaar bijt vrouw oor af

Toen de Duitse Stefanie (19) een einde maakte aan haar relatie met Mike (29), beet die laatste van woede een stuk uit haar linkeroor.

De jonge vrouw is voor het leven verminkt en verstopt haar oor nu angstvallig achter haar mooie blonde lokken………….

Mike kwam tot zijn ‘Vincent van Gogh’-achtige’ aktie nadat Stefanie het net uit gemaakt had. Het duo uit  het Duitse Jessen in de deelstaat Sachsen-Anhalt was 2 jaar samen.

“Mike was altijd al ziekelijk jaloers. Hij was ook labiel. Liefdesverklaringen wisselde hij af met doodsbedreigingen en toen hij me vertelde dat hij het ooit tijdens een schooluitstapje met 3 medeleerlingen gedaan had, verbrak ik de relatie”, vertelt Stefanie in het Duitse BILD.

Nog dezelfde nacht belde hij aan. “Ik deed open en liet hem binnen. Ik dacht dat hij wilde praten, maar hij viel me meteen aan. Toen ik op de grond lag, kwam hij op me liggen en beet me in mijn linkeroor. Het deed afschuwelijk veel pijn”, vertelt Stefanie.

“Even later spuugde  hij mijn stuk oor uit. Het lag op het tapijt in een plas bloed. Dokters konden het niet meer aanhechten.”

De kannibalistische loverboy werd voor de rechtbank van Dessau deze week veroordeeld tot het betalen van €1600,- boete en een jaar voorwaardelijk.

Lees ook:Hoe zien de gemiddelde Nederlandse man & vrouw eruit? Nou zo dus!
Lees ook:Man schenkt zijn hart én zijn nier aan vrouw die hij op datingsite ontmoette
Lees ook:Stel ontdekt na half jaar relatie dat ze broer en zus zijn
Lees ook:Inmiddels 71-jarige Ria Valk zoekt toyboy
Lees ook:Hartpatiënt stapelverliefd op zus van man wiens donorhart hij heeft

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>