Behalve seks, zijn ook deze zaken cement voor je relatie!

Bij een fijne relatie is vriendschap het fundament en seks het cement.

Maar alleen daar ben je er niet mee, dat weet iedereen.

Als je van tijd tot tijd geen kwaliteits-momenten inbouwt, kak je gegarandeerd in.

Met onderstaande tips heb je samen én veel lol én veel intimiteiten…..

Women’s Health vroeg 3 relatietherapeuten om hun succesvolste relatiereceptuur

SAMEN GRIEZELEN
Niet teveel, maar onderzoek heeft wel uitgewezen dat activiteiten die veel adrenaline produceren je relatie niet alleen meer pit geven, maar ook zorgen voor binding. Dus hup bungeejumpen, duiken, parachutespringen, maar een achtbaan, spookhuis of ‘moordweekend’ kan ook..

SAMEN ZWETEN
Met je partner gaan sporten (en zweten) trieert de aanmaak van endorfine. Die energie zal ook je relatie ten goede komen. En het is nog goed voor je libido ook.

SAMEN SEX
Eén manier om je seksleven wat stoom in te blazen, is je gedragen alsof je een affaire hebt, met elkaar weliswaar. Denk aan stiekeme, sexy plekken waar je het zou kunnen doen. Of een sexy outfit waarmee je elkaar verrast.

SAMEN STRIJDEN
Jij en je partner zijn een team, maar dat wil niet zeggen dat je het soms niet eens tegen elkaar kunt opnemen. Of het nu om gezelschapsspelletjes, computergames of een wedstrijdje koken gaat. Met wat gezonde competitie krijgt ook de vriendschap achter de liefde een onderhoudsbeurt.

SAMEN TOEKOMSTPLANNEN MAKEN
Het is belangrijk om steeds over de toekomst te praten en plannen te maken. Conventionele plannen als een huwelijk, kinderen of een nieuw huis, maar ook samen fantaseren over wat nog meer jullie dromen zijn.

SAMEN SOPPEN
Paren waarvan beide partners ieder een deel van de huishoudelijke taken op zich neemt, hebben een langere en gelukkigere relatie. Ze voelen verantwoordelijkheid voor zichzelf, de partner en het gezin en zijn meer gemotiveerd om daarna samen iets echt leuks te gaan doen.

SAMEN PASSIONEEL
Na veel tijd samen, weet je partner normaal gezien wel waar je passies liggen, maar dat wil niet zeggen dat je er niets meer over mag vertellen. Niets is zo sexy als iemand met opwinding te horen praten over iets dat al bereikt is.

SAMEN KWISSEN
Na lang samen zijn lijkt het alsof je alles over elkaar weet, maar uit onderzoek blijkt juist het tegenovergestelde. Pasgetrouwden weten het meeste over elkaar, omdat ze zich nog in elkaar verdiepen. Dus doe een kwis over je lievelingseten, muziek, vakantie, gênante momenten, ergste nachtmerries enzovoort. Plezier gegarandeerd!

Lees ook:50 tekenen dat het serieus wordt met jullie
Lees ook:Gebrek aan seks en spontaniteit maakt dat 60% ongelukkig is in relatie
Lees ook:Na 5 maanden samen heb je ‘vaste verkering’
Lees ook:Over mannen die vrouwen proberen te begrijpen
Lees ook:Een leuke relatie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>