Mannen vinden ongevraagd huishoudelijk doen romantisch

Het grootste gedeelte van de mannen is alleen tijdens de vakantie in een romantische bui.

Voorts blijkt dat de heren het ongevraagd uitvoeren van alledaagse, huishoudelijke taken zien als een romantisch gebaar.

Zo vinden veel mannen het romantisch om ongevraagd vuilniszaken weg te brengen, te strijken, een was te draaien of te stofzuigen……

Dat blijkt uit onderzoek van hotelier Sandals Resorts onder 1000 mannen.

Driekwart geeft toe dat ze wel wat vaker romantische gebaren zouden kunnen maken en 85% denkt dat hun relatie zou opknappen van een korte, romantische vakantie.

Bijna 40% zegt dat het makkelijker is om romantische dingen te doen tijdens een vakantie, omdat hij dan geen last heeft van de dagelijkse beslommeringen. Een kwart zegt dat de juiste locatie of hotel hem in een romantische bui brengt.

Zo’n 60% beweert zegt na een reisje nog zeker 3 weken in een romantische bui te zijn. Daarna vallen ze weer terug in hun gewone routine.

Gelukkig worden meer klassieke romantische gebaren als bloemen kopen of een diner bij kaarslicht eveneens genoemd. Ook zeggen de meeste mannen vaak tegen hun partner dat hij van haar houdt en geven ze haar vaak spontaan een zoen.

Lees ook:Vrouwen zijn luier tijdens hun vakantie, mannen geïrriteerder
Lees ook:Succesformule voor relatie
Lees ook:Vakantie is goede investering in liefdes-, gezins- én seksleven
Lees ook:Zo blijf je het meest blij van je vakantie
Lees ook:50+ single wil zo snel mogelijk op vakantie met nieuwe vlam

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>