Tweederde van actief biseksuele vrouwen heeft vaste relatie met man

Ruim tweederde van de biseksuele vrouwen heeft een vaste relatie met een man.

In de meeste gevallen weten die mannen dat hun geliefde ook gevoelens voor seksegenotes heeft, maar ze weten niet zij vaak aanvullende seksuele bevrediging zoekt in de lesbische liefde…….

Bi-vrouwen zien dat als een extraatje, niet als vervanging van hun relatie met de man, blijkt uit een onderzoek van de website Bilove.

Webeigenaar Erik Drost, die overigens ook SecondLove beheert: “Goed nieuws voor de man is dat de biseksuele ervaring niet is als concurrent voor de heterorelatie maar uitsluitend aanvullend is. Mannen hoeven zich dus geen zorgen te maken over de biseksuele gevoelens van zijn vrouw.”

De ondervraagde vrouwen die als 10′er of 20′er (respectievelijk 41% en 31%) er achter kwamen dat zij biseksuele gevoelens hebben, geven aan dat de aanvullende relatie met een vrouw geen probleem is (76%) voor het in stand houden van hun heterorelatie.

Drost: “Wat mij opvalt is dat veel van de vrouwen, namelijk 80%, de gevoelens gewoon met de omgeving bespreekt. 46% vindt dat er een taboe heerst op het fenomeen biseksualiteit onder vrouwen. ”

Bijna de helft van de vrouwen is van mening dat bisgierigheid genetisch bepaald is. Terwijl 23% het ziet als een seksueel experiment en 13% als een lifestylekeuze.

Lees ook:Zorg-verzekeraar vergoedt eerste date
Lees ook:Bi-seksuelen komen moeilijker uit de kast dan homo’s en lesbo’s
Lees ook:Eureka: wetenschap ontdekt dat er biseksuele mannen bestaan!
Lees ook:Tweederde van de vreemdgangers houdt nog veel van eigen partner
Lees ook:Reden nummero uno echtscheiding: slechte communicatie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>