Stellen die 2 handen op 1 buik vormen, hebben een slecht seksleven

Het ideale plaatje van een relatie is toch wel dat je maatjes en minnaars. Maar het is wel belangrijk dat daar een zekere balans in blijft.

Zo zijn er stellen die de pest aan elkaar hebben, maar nog steeds seks blijven hebben. Maar andersom kan ook: van die stellen die altijd 2 handen op 1 buik zijn. Vergis je niet: hun seksleven is mi-se-ra-bel………

Jack Morin, o.a. schrijver van ‘The Erotic Mind’, heeft zich op dit intimiteit versus seksualiteit thema gestort vindt dat je deze 2 zaken uit elkaar moet houden.

Mensen die gewoon zichzelf blijven en zich niet aanpassen aan de ander zien hun libido stijgen.

Wie daarentegen op emotioneel vlak volledig ‘een’ wordt met zijn partner, verliest zijn eigen identiteit en ook de interesse in de andere.

Jack Morin vindt dat je als koppel een zekere band moet hebben en op emotioneel vlak op dezelfde golflengte moet zitten, maar dat je moet accepteren dat je 2 individuen blijft en niet naar elkaars pijpen moet gaan dansen.

Veel mensen zullen het herkennen. Ze wonen samen en neuken zich in het begin een versuffing en langzaam maar zeker zakt het seksleven in. “We leven als broer en zus”, hoor je dan.

Niet erg voor een tijdje, maar zorg dat deze fase niet te lang duurt. “Ik heb nog nooit een stel gezien dat opnieuw seksueel werd, nadat ze het al 5 jaar niet gedaan hadden of eraan dachten het met elkaar te doen.”

Lees ook:Brits meisje pikt vriend van oma af
Lees ook:Hoe doen paren dat toch, die hun leven lang leuke seks met elkaar houden?
Lees ook:Trouwfotograaf sterft ‘in het harnas’ bij a.s. huwelijk tennisser Andy Murray
Lees ook:Zijn lichaamstaal ondertiteld
Lees ook:De positie in bed verklaart jullie relatie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>