JA zeggen op vrijdag de 13e om 13.13 uur

Vandaag is het opvallend stil op de stadhuizen.

Waar er normaliter volop getrouwd wordt op vrijdagmiddag, stellen de meeste paren hun ja-woord een weeekje uit in verband met de datum van vandaag.

Zo niet Sonja Berkelmans en Michel Kuiper uit Oudenbosch.

Zij tarten het noodlot en trouwen vanmiddag, jawel op vrijdag de 13e en ook nog eens om 13 uur 13…………

“We hebben allebei zoveel pech gehad in ons leven dat we een dikke vinger opsteken. Vrijdag de dertiende wordt onze geluksdag”, aldus de bruid vandaag in BN/De Stem.

Sonja (45) verloor 5 jaar geleden haar echtgenoot José aan een ziekte. Haar aanstaande Michel (33) vond 8 jaar geleden zijn grote liefde (toen 21) dood in hun woning, door een vergiftiging met koolmonoxide.

Op de website www.jjpv.nl (Jong je partner verloren) troffen Sonja en Michel elkaar.  ”We konden ons verhaal aan elkaar kwijt”. Ze lieten elkaar niet meer gaan en eind 2008 gingen ze samenwonen.

Om de narigheid compleet te maken kreeg Sonja ook nog eens een miskraam van haar nieuwe liefde. “Vrijdag de dertiende is een nieuwe start van ons leven. Het ongeluksgetal past bij ons. Daarom kiezen we niet voor half werk.” Waarom ze niet tot volgend jaar 2013 gewacht hebben, vermeldt het verhaal niet, maar wij van relatie.blog wensen Sonja & Michael oprecht heel veel geluk!

Lees ook:Je jeugdliefde van zo lang geleden via het internet ‘terugvinden’
Lees ook:Sonja Bakker leest voor uit eigen ‘eierkoekporno’
Lees ook:Op Valentijnsdag kun je een huwelijksaanzoek doen in het Rijksmuseum
Lees ook:Over liefde tijdens kantooruren
Lees ook:Vandaag op Schrikkeldag vragen de vrouwen de mannen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>