Hij vindt haar wel te dik voor die broek, maar houdt z’n kaken op elkaar

Al eerder concludeerden we hier bij relatie.blog dat er weinig zo gevoelig ligt als het gewicht van de partner.

Behalve natuurlijk als ze samen ‘dikke maatjes’ zijn of een ‘stel chopsticks’.

Vooral bij paren waarvan zij  te zwaar is en hij een gezond BMI heeft, is dit een onderwerp dat door beiden liever wordt vermeden……..

Britse vrouwen geven jaarlijks 2,5 miljard euro uit aan kledingstukken die hen niet passen omdat mannen niet durven te zeggen dat ze dik zijn voor die outfit, zo blijkt uit een nieuw Brits onderzoek.

Zo’n 70% van de mannen geeft toe te liegen als ze samen winkelen omdat ze niet willen kwetsen, zo blijkt uit een onderzoek van de Engelse webshop Very.co.uk.

10% van de mannen is bang dat hun partner overstuur zou raken door de waarheid, waardoor vervolgens het hele weekend verpest is. Een kwart geeft toe dat ze liegen zodat ze dan kunnen stoppen met shoppen. Daarnaast is 20% bang dat hun vrouw het later tegen hen gebruikt als ze de waarheid vertellen.

Desalniettemin denkt 70%van de vrouwen dat hun geliefde volkomen eerlijk is in zijn commentaar. Dan is er dus echt een probleem, want 80% zegt liever de waarheid te horen dan geld uit te geven aan kleding die ze toch nooit zullen dragen.

Lees ook:Waarom liegen mensen zich kapot op het internet?
Lees ook:We liegen ons heel wat lol in het leven (vooral in het weekend!)
Lees ook:Al is de leugen nog zo snel……
Lees ook:Mobiel flirten: het is niet echt ‘ons ding’
Lees ook:Vrouwen liegen over geld, mannen over hun prestaties

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>