Per jaar wachten mannen een dag voor de pashokjes

Mannen zijn van snel en efficiënt winkelen.

Daarom shoppen ze ook meer via het internet dan vrouwen.

Die laatsten willen kijken, voelen, ruiken en sfeer proeven.

Vrouwen zien winkelen ook meer als een uitje. Iedere man met een relatie weet wat het is om te wachten voor de paskamers…….

Jaarlijks zelfs gemiddeld 26 uur blijkt uit onderzoek van een Brits winkelcentrum onder 1000 mannen en vrouwen tussen de 25 en 45 jaar

Ruim 63% van de heren gaat 1x per week met vrouwlief shoppen. De meeste vrouwen zeggen gemiddeld een half uur door te brengen in een pashokje. Dat betekent dat de meeste mannen op jaarbasis ongeveer 26 uur bij een pashokje staan te wachten.

Om de tijd te doden checken de meeste mannen dan maar de voetbaluitslagen of hun Facebookpagina op hun smartphone. Ook iets eten of drinken of een vriend bellen zijn populaire activiteiten tijdens het wachten. 68% gaat mee omdat ze geloven dat het hun vrouw gelukkig maakt.

30% van alle ondervraagden denkt dat samen winkelen de beste manier is om tijd met elkaar door te brengen. Ruim een kwart wil zijn mening kunnen geven over de outfits die vrouw of vriendin past.

Het onderzoek geeft niet aan of die mening ook op prijs gesteld wordt. Laat manlief toch thuis. Je vriendinnen zijn beter in hun oordeel, maar de beste graadmeter is je moeder.

Lees ook:Met je vriendin uit winkelen? Goed voor de economie, slecht voor je eigen bankrekening!
Lees ook:Manlief gaat alleen mee uit winkelen als hem daarna een beloning wacht
Lees ook:Vooral jonge mannen winkelen digitaal onder werktijd
Lees ook:Zij shopt, hij wacht
Lees ook:Vrouw doet liever vriendin

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>