Geen enkele vrouw vindt haar man perfect (+ top 20 v/d afknappers)

Laat dit een les zijn voor al die zoekende en smachtende singles, ook al lijkt het plaatje van man, vrouw, kinderen, mooi huis, goede auto en mooie vakanties van de buitenkant af nog zo fraai te ogen: het ideaal bestaat niet.

Ook Meneertje Perfect is in geen velden of wegen te vinden……..

Zo blijkt uit een rondvraag onder 2000 Britse vrouwen door haarverzorgingsproducent Remington.

Natuurlijk hebben mannen heel wat positieve eigenschappen, maar de gemiddelde vrouw vindt haar eigen partner slechts voor 69% perfect.

De enquête leverde ook een lijst van 20 afknappers op, zoals het niet overeenkomen met haar vriendinnen, kritiek leveren op haar rijgedrag of zijn onvermogen om te multitasken. Andere vrouwen klagen dan weer over het openlaten van de deur van het toilet, het teveel sport kijken of zijn gebrek aan persoonlijke verzorging.

“Vrouwen lijken vrij realistisch te zijn over wat ze zoeken in een partner”, zegt marketingdirecteur Nikki McReynolds van Remington. ”Toch zijn de meeste vrouwen bereid om een oogje dicht te knijpen voor een aantal veelvoorkomende gebreken.”

Zo vindt eenderde van de vrouwen het niet erg als haar man veel naar sport kijkt, zolang hij naar haar luistert als het erop aankomt. Ook het omhoog laten staan van de toiletbril of niet helpen met koken kunnen ze vergeven. Maar met andere gebreken komen ze gewoon niet weg. Kleren laten rondslingeren, snurken, het toilet vuil achterlaten, niet ‘klikken’ met haar familie of haar tandenborstel gebruiken zijn dan ook regelrechte afknappers.

Wanneer aan de vrouwen gevraagd werd hoe een perfecte man eruitziet, bleek een goede persoonlijkheid het belangrijkst te zijn. Dat werd gevolgd door een goed gevoel voor humor en het uiterlijk. ”De gemiddelde man kan het misschien niet opnemen tegen het beeld van David Beckham, maar een paar kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken”, aldus Nikki McReynolds. Mannen die zich herkennen in het volgende gedrag, moeten daar dus zeker iets aan veranderen.

DE GROOTSTE AFKNAPPERS……
01. Niet matchen met haar familie
02. Haar tandenborstel gebruiken
03. De WC smerig achterlaten
04. Haar vriendinnen haten
05. Niet goed met kinderen zijn
06. Lui zijn
07. Een baard hebben
08. Afgeknipte nagels laten rondslingeren
09. Wild met de auto rijden
10. Knorrig zijn
11. Mama’s kindje zijn
12. Naar de WC gaan met de deur open
13. Vuile was laten rondslingeren
14. Overmatige gezichtsbeharing
15. Kritiek geven op haar rijkunsten
16. Boeren en/of winden laten
17. Niet van honden houden
18. Niet helpen met de vaat
19. Teveel sport kijken
20. Niet helpen met koken

Lees ook:Geen enkele man geeft zijn vrouw het cijfer 10
Lees ook:Wat zijn jouw afknappers?
Lees ook:Vrouwen vinden onverzorgdheid de grootste afknapper, mannen een begroeide bovenlip
Lees ook:De top tienen van irritaties in relaties
Lees ook:Afknappers in tijden van strandweer: vrouwen in te strakke bikini en mannen in string

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Geen enkele vrouw vindt haar man perfect (+ top 20 v/d afknappers)

  1. Pingback: De ideale man is ‘een wijf met een penis’ | Relatie

  2. Pingback: Wat vrouwen zeggen. En hoe ze praten. Volgens mannen dan…. | Relatie

  3. Pingback: Waar mannen zich groen en geel aan ergeren bij vrouwen | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>