Mannen: geen sexy lingerie voor haar onder de kerstboom!

Ik heb er zojuist nog even wat mannen op bevraagd.

Of zij het leuk vinden om spannende lingerie te kopen voor hun geliefde.

Dit alles naar aanleiding van een enquête van afgelopen weekend, waaruit bleek dat mannen wel de cupmaat van hun vrouw onthouden, maar niet haar kledingmaat. (haha)

De heren in mijn ‘peergroup’ antwoordden allemaal ontkennend. De zogenaamde ‘prikkelpakjes’ moest vrouwlief zelf maar kopen en daarin wilden ze dan best verwend worden.

Ach de ene beha in maat 75C zit weer heel anders dan de andere in diezelfde maat. Het is net als met een paar schoenen: je moet er toch zelf eerst even in lopen…….

Ook de kleur, de uitstraling (ingetogen erotisch of platvoerse pikanterie is een groot verschil) en de draagbaarheid van de door mannen gegeven lingerie, blijken heel vaak een probleem, volgens een onderzoekje van het Britse bedrijf Dr Beckmann.

Mannen zijn sowieso slecht in het kiezen van ondergoed voor hun geliefde, maar rond kerst is het nog erger omdat ze dan een impulsieve aankoop doen. Volgens het onderzoek zijn rode, kanten slipjes het allerergste.

De helft daarvan wordt nooit gedragen door de ontvangende (vrouwelijke) partij. 20% belandt na 1x dragen onherroepelijk achterin de ondergoedlade. 31% van de cadeau-lingerie is namelijk de verkeerde maat, 12% is te sletterig en 10% is in een kleur de zij niet mooi vindt.

Woordvoerster Susan Fermor van Dr Beckmann: “Vrouwen houden van nieuw ondergoed, maar mannen slagen er niet in de juiste lingerie voor hun geliefde te kopen. Elke vrouw heeft een paar slipjes waar ze dol op is, die dragen ze dan regelmatig. Mannen spelen bij de aankoop niet op veilig: hij gaat voor gewaagde of pikante stukken die in de praktijk haast nooit gedragen worden.”

Heren: geef je vrouw een subtiele hint dat je het best leuk vindt om haar in een spannende outfit in jullie bed aan te treffen als kerstcadeau. Maar laat keus en koop aan haarzelf. En bedenk: een vrouw die zich sexy voelt, ís pas sexy! De koningin van de Burlesque: Dita von Teese zegt het ook in onderstaande video: “Je kunt een vrouw niet dicteren waarin zij zichzelf sexy moet voelen…..”

Lees ook:Getrouwde vrouwen dragen sexy lingerie voor hun vriendinnen
Lees ook:Vrouwen zonder of met prille relatie dragen de meest sexy lingerie
Lees ook:Vrouwen kopen totaal andere lingerie als hun mannen
Lees ook:Mannen hebben moeite met lingerie kopen voor hun vriendin
Lees ook:Het kopen van een goed decembergeschenk voor je lief is een mijnenveld

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>