Spanjolen pislink over advertentie die getrouwde vrouwen tot vreemdgaan aanzet

Een website die bemiddelt in vreemdgaan, kwam hoogstwaarschijnlijk behoorlijk wat dames tekort.

Daarom hingen ze deze week affiches op in Madrid om met name getrouwde vrouwen op te roepen zich in te schrijven om een buitenechtelijke minnaar te ontmoeten……………..

De affiches in abri’s (zie illustratie) met de boodschap ‘Blaas de passie nieuw leven in, start een affaire!’, lokte woedende reacties uit bij de mannen in de Spaanse hoofdstad.

Op VictoriaMilan.es staan ook getuigenissen van vrouwen die het al geprobeerd hebben. “Ik heb al verschillende mannen gevonden om mee te flirten en plezier te hebben, aldus ene 31-jarige Isabel met een ‘stabiele relatie’. Ik vond gemakkelijk een goede en gepassioneerde minnaar”, getuigt een 43-jarige vrouw.

Het bedrijf is niet uniek qua concept, hier kennen we secondlove.nl, maar ze beweren wel de eersten te zijn geweest.

“We creëren een sfeer waarin je kunt flirten, plezier maken, iemand kan leren kennen en daarmee een affaire beleven. Met iemand die dichtbij woont of juist ver van huis. Ook is er de mogelijkheid tot het vinden van een cyberminnaar uit Zweden, Noorwegen of Denemarken. Je weet niet wat je mist tot je het hebt uitgeprobeerd”, aldus de oprichters.

“Het is een schande om ontrouw te promoten”, aldus een woedende Spaanse man op de Facebookpagina van de website. “Deze site maakt me kotsmisselijk. Wat voor moraal proberen jullie aan te moedigen? Ik hoop dat deze praktijken slecht floreren. Er zijn nog steeds mensen die geloven in hun gezin, in hun partners en in de liefde. Het is al moeilijk genoeg om een gezin bijeen te houden.”

Lees ook:Duitsers flirten in de lucht
Lees ook:Vreemdgaan is goedkoper dan een pot antidepressiva
Lees ook:Flirten is goed voor je
Lees ook:Rijke sophisticated ladies fantaseren over affaire met ‘platte’ minnaar
Lees ook:Vrouwen piesen deze zomer meer buiten de pot dan mannen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spanjolen pislink over advertentie die getrouwde vrouwen tot vreemdgaan aanzet

  1. Pingback: Tongzoenen met de andere kant van de wereld | Relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>