Kan jouw partner vrijuit stinkscheten laten?

Hoe leuk iemand ook is: hij of zij heeft altijd de nodige onhebbelijkheden en zoals mijn vader altijd zei: ‘De koningin stinkt zelfs weleens.’

Driekwart van de mensen met een relatie doet regelmatig een poging de zogenaamde slechte gewoonten van de partner te veranderen.

Aan de andere kant accepteert een bijna net zo groor aantal van ons de irritante trekjes van de geliefde, inclusief stinkwinden………

Het blijkt uit onderzoek van relatieplanet.nl.

20% blijft stug volhouden om slechte gewoonten de kop in te drukken. Op basis van het onderzoek is de ergernissen-top 5:

1. Kleding laten slingeren
2. Zeuren als ik net iets aan het doen ben
3. Niet luisteren
4. Niet opruimen
5. Laat weleens winden of peutert in de neus

Het onderzoek laat verder zien dat er minder relaties zouden zijn als mensen blijven vasthouden aan door de media geschetste ideaalbeelden.

Bijna de helft heeft twijfels of ze aan het ideaalbeeld van hun partner voldoen. Eenderde van de respondenten weet niet zeker of zij een relatie zouden aangaan als zij hun partner daaraan toetsen.

“De media schotelen ons weliswaar een ideaalbeeld voor, maar mensen die op zoek gaan naar een partner, kunnen zich ook vasthouden aan de onderzoeksgegevens, namelijk dat uiteindelijk ook slechte gewoonten worden geaccepteerd”, aldus Tjeerd Korenstra van de datingsite.

Lees ook:TV-junks blijven vrijgezel
Lees ook:Helft mannen vindt een te dik geworden vriendin reden om het uit te maken
Lees ook:1 op de 5 heeft partner die echt niet voldoet aan ideaalbeeld
Lees ook:Vrouwen tobben elke dag 10 minuten over hun uiterlijk
Lees ook:Relatietips van langst getrouwde paar op aarde

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>