2 jaar, 11 maanden en 8 dagen huwelijk en je bent stikgelukkig!

2 jaar, 11 maanden en 8 dagen na de trouwdag van 2 geliefden is het moment voor het absolute hoogtepunt in relatiegeluk.

Althans gemiddeld.

Dat blijkt uit onderzoek van een online mediaplatform dat zich richt op getrouwde stellen. Die liet 4000 mannen en vrouwen hun geluk nader bepalen, aldus Express.be.

De enquête wees uit dat geliefden rond de 3 jaar na de huwelijksdatum zeer ingenomen zijn met hun seksleven en hun woning, die rond deze tijd volledig naar smaak ingericht is.

Bovendien vinden echtparen dat zij dan nog altijd voldoende ruimte en tijd hebben voor romantische dineetjes voor 2.

“Ons onderzoek toont aan dat na 3 jaar getrouwd zijn de puzzelstukjes in elkaar vallen. Er wordt het meest gelachen samen en voor de TV wordt er nog veel geknuffeld”, aldus onderzoekster Carol Richardson.

“Ook worden er nog veel kleine gebaren gemaakt, zoals voor elkaar koken en elkaar helpen met schoonmaken”, vervolgt ze. “Het suggereert dat de sleutel tot een gelukkig huwelijk niets te maken heeft met luxueuze geschenken, maar met er voor elkaar zijn en de kleine momenten met elkaar delen.”

Lees ook:Na 3 jaar is de passie al dood
Lees ook:Vrouwen nog altijd romantische zielen
Lees ook:Vroeger konden ze niet van elkaar afblijven, nu hangen ze op de bank
Lees ook:Met nieuw apparaat kun je zelfs op afstand samen slapen
Lees ook:Een hond in huis zorgt voor hechtere relaties

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>