Vreemdgaande vrouwen vervelen zich thuis

Ja mannen: jullie hebben de reputatie, maar de vrouwen maken het laatste decennium een behoorlijke inhaalslag.

En dan heb ik het over overspel………..

In een recente enquête onder 3000 volwassen gaf 40% van de vrouwen toe weleens een scheve schaats te hebben gereden. Bij de mannen was dit 30%. Niet duidelijk is natuurlijk of dat vrouwen nu grotere vreemdgangers zijn of mannen grotere leugenaars.

Afijn. Voor vrouwen is verveling in de relatie de belangrijkste reden om het met een ander te doen, gevolgd door dronken zijn.

2 van de 5 vrouwen geeft toe weleens met iemand anders te hebben gezoend bij het uitgaan. Ruim de helft van de vrouwen bekent dan ook zich goed te voelen wanneer ze aandacht krijgen van mannen. Al vindt eenderde het wel vervelend dat mannen vaak ‘het verkeerde idee’ krijgen na een avondje flirten.

Een kwart van de vrouwen is vreemdgegaan met een collega. Tenslotte: 10% van de hedendaagse vrouwen zegt zelfs heel duidelijk nooit monogaam te zijn, omdat het leven daar veel te kort is.

De enquëte werd uitgevoerd door het Vlaamse Opera North, om de openingsopera van het seizoen ‘Cosi Fan Tutte’ van in een kader te plaatsen. De titel betekent vrij vertaald  ’Alle vrouwen zijn hetzelfde’  en is een komische opera van Mozart, die handelt over ontrouw.

Lees ook:Hoe vooral mannen proberen slimmer over te komen dan ze zijn
Lees ook:Vrouwen bedisselen het theaterbezoek, behalve bij opera
Lees ook:Vrouw met ochtendhumeur heeft waarschijnlijk gedroomd dat manlief vreemdging
Lees ook:Ook weleens verliefd geweest op een collega?
Lees ook:Bij vrouwen is je geheim 40 minuten langer veilig dan bij mannen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>