Snurken verpest relatie

Het zal mensen niet verbazen die ermee te kampen hebben: snurken staat op nummer 5 in de top 10 van vreselijke geluiden. Een snurkende partner stoort je slaapcyclus en dat kan leiden tot ergernis, woede en dus tot relatieproblemen………….

Het schijnt zelfs zo te zijn dat 23% al vanaf het begin van de relatie verteld dat zijn partner snurkt. Snurken is en blijft een waar probleem. De meeste mensen schamen zich er ook voor. Je hoort constant van je partner dat je vervelend bent. Maar je kunt er niets aan doen! En als vrouw zijnde kun je maar beter niet snurken want 30% van de mannen vindt snurkende vrouwen onaantrekkelijk. Vrouwen hebben toch minder problemen met een snurkende bedpartner, maar een kwart vindt het wel minder ideaal.

Wat doen mensen er aan? Slechts 14% probeert door middel van middeltjes als neusstrips het snurken tegen te gaan. 65% neemt zijn toevlucht tot de snurkende partner op de zij rollen. Er staat niet bij hoeveel procent de partner stompt of schopt…

Naast dat snurken gewoon heel vervelend is voor de ander, wordt snurken ook in verband gebracht met gezondheidsproblemen. Snurken kan een decibel van 80 overschrijden. Dat is harder dan het geluid van een stofzuiger. Er is maar 30 decibel nodig om iemand zijn nachtrust ernstig te verstoren. Nogal logisch dat je partner de volgende ochtend prikkelbaar, chagrijnig en oververmoeid is. Kijken of je dan nog een leuke relatie hebt…

Lees ook:‘Snurkende kerels zijn egoïsten’
Lees ook:Heeft die van u ook weer een bos omgezaagd vannacht?
Lees ook:Britse vrouwen klagen over hun flatulerende, snurkende sportkijkende kerels
Lees ook:Het zal je man maar wezen: elke nacht 90 decibel!
Lees ook:Tongzoenen helpt tegen snurken

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Snurken verpest relatie

  1. snurken

    Niet geheel mee eens, je kunt diverse goedkope middelen proberen. airmax / breathe right pleisters etc etc.

    Succes,
    Karin Vos

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>