Op vakantie? Met jou??

Op vakantie met je geliefde, leuk toch? Samen naar een mooi strand, een afgelegen oord, een hippe metropool of een trendy badplaats. Wat is nou mooier dan vakantietijd en dan nog eens met iemand van wie je houdt? Velen denken er niet zo rooskleurig over als je zou denken………….

Ook al ben je verliefd, de vraag: zullen we lekker samen op vakantie, kan bij de meest verliefde persoon twijfels naar boven brengen. Tenminste, als je verliefd bent én realist. Want iedereen weet dat een vakantie vaak de doorslag geeft: doorgaan of stoppen met de relatie. Op een vakantie leer je elkaar echt kennen, en mocht je na twee weken vakantie samen thuiskomen en de relatie is nog steeds okee, dan is er hoop voor de toekomst.

Vakantie kan de meest relaxte persoon omturnen tot de meest gestresste. Andere, duistere kanten komen boven drijven. Je had nooit verwacht dat je partner na twee uur regen tijdens een kampeervakantie al compleet zou freaken, en je had er al helemaal geen rekening mee gehouden dat hij of zij alleen maar wil slapen, de heeeeele dag, terwijl jij dingen wil doen, zien en ontdekken.

In de trendstyle geven ze het advies mee om voordat je op vakantie gaat eerst een weekje thuis bij te komen. Op vakantie komt de stress van het alledaagse er vaak uit en je reispartner is daar de dupe van. Dus eerst ontstressen.

Op vakantie krijg je vaak ruzie omdat de een iets ander wil dan de ander. Constant concessies maken is erg vermoeiend. Toch kunnen de ruzies volgens trendstyle ook nuttig zijn. Ze luchten het hart, geven duidelijk aan wat je dwars zit en na ruzies klaart het vaak weer op en voelt de relatie beter. Toch?

Lees ook:Vakantieleed
Lees ook:Na 4 maanden verkering op vakantie…
Lees ook:Hoe ga jij om met ruzie?
Lees ook:Single vrouw gaat eerder mee naar schoonouders dan mee op vakantie
Lees ook:Neem opa & oma mee op vakantie

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Op vakantie? Met jou??

  1. ari

    het blijft de ultieme relatietest

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>