Vandaag is het De Grote Overspel Dag

IllicitII

Vandaag, op de datum van 18 november gaan mensen het vaakst vreemd van het hele jaar. Zo blijkt uit onderzoek van overspel-website Illicit Encounters. Ook signaleert het bedrijf in de week naar 18 november toe 30% meer activiteit op hun site vergeleken met de andere weken in november en december.

72% van de mannelijke leden gaf toe 18 november ‘te gaan genieten van hun buitenechtelijke affaire’.

De kerstperiode komt eraan en dan is er vanwege familie- en gezins-verplichtingen weinig kans voor fratsen buiten de deur. Christian Grant van de overspelsite is blij met deze donkere periode van het jaar.

“De komende weken zijn mensen simpelweg druk met december-boodschappen, activiteiten van de kinderen, het huis versieren en natuurlijk de feestdagen zelf. Hun kinderen zijn straks thuis van school en de verantwoordelijkheid voor het gezin krijgt dan prioriteit.”

Lees ook:Mannen hebben stress op de zaak, vrouwen thuis
Lees ook:Wat de SGP niet lukt, lukt de islamisten wel: overspelsite-blokkade
Lees ook:Slecht zomerweer zet singles aan tot zoeken
Lees ook:Herfst is veiligste periode voor relatie
Lees ook:Mannen vinden hun echtgenote meestal mooier dan hun minnares

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>