Vrouwen wiens partner geen poot uitsteekt thuis, zoeken seks buiten de deur

pink,man,cleaning

Vrouwen die er in de huishoudelijke taken alleen voor staan, hebben volgens vaker een buitenechtelijke verhouding dan hun seksegenotes die het getroffen hebben met een coöperatieve kerel. Zo blijkt uit een enquête van de vreemdgangerssite Gleeden onder 10.000 vrouwelijke leden in Frankrijk.

De vaat en stofzuigen zijn de beste manieren om een vrouw te tonen dat er sprake is van een duoschap.

73% beweert dat ze tot ontrouw wordt aangezet omdat hun partner weigert om zijn deel van taken te doen. 86% voelt zich gefrustreerd zijn vluchtgedrag, 84% geeft toe dat er ruzie over is. De vrouwen zeggen ook dat ze vreemdgaan om voor zichzelf te zorgen (43%) en de behoefte hebben zich vrouwelijk, sexy en gewaardeerd te voelen (31%). 18% geeft aan dat hun lustgevoelens als sneeuw voor de zon verdwijnen omdat hun partner geen vinger uitsteekt in het huishouden.

De dames zijn overwerkt en dromen ervan om de huishoudelijke karweien te vergeten in de armen van een ander, suggereren de onderzoekers. Uit een studie van de Universiteit van Alberta in Canada blijkt overigens dat mannen die een handje toesteken in het huishouden meer en betere seks hebben.

Lees ook:Droomde je vannacht over je partner of over je ex?
Lees ook:YEKKIE: kwart van de vrouwen knijpt puisten partner uit
Lees ook:Mannen in het huishouden: geen kwantiteit, wel kwaliteit
Lees ook:Vrouwen vinden dat huishoudelijke taken van mannen vaak over moeten
Lees ook:Waar woont het ‘marriage-material’ voor vrouwen?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>