Vrouwen piesen deze zomer meer buiten de pot dan mannen

Summer-Sex-IssueZomertijd, zon op je blote vel, vrije tijd en een paar glaasjes wijn: ingrediënten waarvan de remmen bij de nuchtere Nederlanders wel los gaan. Cybersex, online flirten of geheime ontmoetingen: vrouwen doen het meer dan mannen.

Zo blijkt althans uit onderzoek van overspel-website Victoria Milan onder 2821 mannelijke en 1654 vrouwelijke leden.

Zowel mannen als vrouwen zeggen dat ze door de zomermaanden sneller in een zwoele stemming komen en dat het libido piekt. Verrassend genoeg zegt 61% van de heren dat ze zich heter dan het weer voelen tegenover 82% van de vrouwen. 7 van de 10 vrouwen zeggen dat ze in de zomer meer online flirten, terwijl dat bij mannen maar de helft is.

Vrouwen zijn dan ook discreter als het gaat om het regelen van heimelijke afspraakjes dan mannen. 84% van de vrouwen zegt dat het een must is tegen 71% van de mannen.

Het terrein waarop de mannen ‘winnen’ is cybersex. 58% van hen zegt dat zij actief op zoek zijn voor een tijd alleen met iets fraais op hun beeldscherm.

Volgens oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, doorbreekt het onderzoek de mythe dat mannen eerder vreemdgaan dan vrouwen.

“Onze sexy zomer-enquête toont aan dat niet alleen vrouwen meer naar nieuwe minnaars verlangen tijdens de hetere maanden, maar dat ze het ook beter regelen. Ze zorgen voor een goede balans tussen tijd met hun gezin en hun intensere seksleven. Ze zoeken zelfs naar smoesjes om te ontsnappen aan familievakanties en verhogen hun online zoektocht om de perfecte minnaar voor de zomer te vinden,” aldus CEO en fundeer van de vreemdgangerswebsite.

Lees ook:Vrouwen flirten veel meer tijdens de zomermaanden
Lees ook:Barmannen zijn het gewildste voor vrouwelijke flirters
Lees ook:Vrouwen willen een minnaar die strak en competitief is
Lees ook:Vrouwen boven de 45 jaar willen een toyboy als minnaar
Lees ook:Overspelsite gebruikt i.p.v. foto Poolse premier die van zijn overleden tweelingbroer

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>