Carla Bruni snijdt Sarkozy’s oren eraf als hij vreemdgaat. Wat jij?

SarkozyBruniDe Franse mannen hebben niet zo’n beste reputatie waar het gaat om trouw. Het land waar de termen ‘maîtresse’  en ‘concubine’ vandaan komen, had ook presidenten die niet het fraaiste voorbeeld gaven.

Nicolas Sarkozy trouwde vlak voor hij president werd fotomodel Carla Bruni. Ze ontmoette elkaar in november 2007, in februari 2008 trouwden ze in het Elysée. Op 19 oktober 2011 werd hun dochter Giulia geboren. Inmiddels wonen en werken ze elders, maar de ijdele Nicolas doet er alles aan om volgend jaar terug te keren op zijn post.

Tijdens een interview met het magazine ELLE kreeg Bruni (48) de vraag voor de wat ze zou doen als ze ontdekt dat Sarkozy (61) naast de echtelijke pot pist. Niet zo’n vreemde vraag, gezien het feit dat ‘Sarko’ slechts enkele maanden gescheiden was van zijn tweede vrouw Cecilia, toen ze ‘OUI’ zeiden.

“Ik zou extreem kunnen reageren, en bijvoorbeeld zijn keel oversnijden of zijn oren afsnijden terwijl hij slaapt”, grapte Bruni. En ze voegde er een moraallesje aan toe: “Ik vind dat je bedrog binnen een relatie moet vermijden, het is te gevaarlijk. Het leidt tot een breuk”.

“Trouw is een absolute voorwaarde voor een huwelijk, denk ik. Waarom zou je liegen en bedriegen als je kan kiezen of je al dan niet gaat trouwen en al dan niet kinderen krijgen?”

Lees ook:‘Hey Katie, deze cruise ga jij niet verlaten!’
Lees ook:En wie is Mevrouw Dominique Strauss-Kahn dan?
Lees ook:Mannen op hoge hakken
Lees ook:Wanneer kleine mannen succesvol zijn op de vrouwenmarkt
Lees ook:President Hollande: ex als concurrente, partner in ziekenhuis, maîtresse zwanger

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>