Serie-minnares redt relaties van mannen met wie ze affaires heeft

Gweneth Lee (45) is een Britse zakenvrouw. Van financiële consultancy maakte ze haar beroep en dat heeft haar geen windeieren gelegd.

Op persoonlijk vlak sloeg 10 jaar geleden het noodlot wel toe toen ze haar Nederlandse echtgenoot Robert verloor aan kanker.

Aaan hem was ze altijd trouw, maar het was tijd voor iets anders. Vriendinnen vertelden haar over een overspelsite waar ze rijke, getrouwde mannen kon ‘scoren’.

Daarover vertelt ze deze week in The Mirror.

“Een vriendin had de tijd van haar leven en zei me dat ik het ook moest proberen. Dat heb ik gedaan. Op die site vind je rijke mannen, helemaal mijn ding. Bovendien wilde ik plezier zonder alles dat normaal bij affaires komt kijken.”

In de afgelopen 10 jaar had ze 3 affaires met getrouwde mannen, zonder zich daarover te schamen, integendeel. “Ik heb geen morele problemen met wat ik doe. Ik doe de echtgenotes van die mannen een plezier. Veel van hen belanden op zo’n website omdat ze van hun vrouw niet meer krijgen wat ze willen in bed. Door hen dat wel te geven, red ik eigenlijk hun relaties.”

Lees ook:Relatie OK, seks o nee!
Lees ook:Vrouwen zijn producenten, mannen consumenten van seks
Lees ook:50-jarige beroeps-minnares redt huwelijken
Lees ook:Veerle betaalde €700 voor date met ‘Emilio’, die nooit kwam opdagen
Lees ook:Zeur niet zo over een partner die af en toe eens vreemdgaat!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>