Vrouwen willen een minnaar die strak en competitief is

Daar waar vrouwen voor wat betreft hun vaste partner de ‘dadbod’ omarmd hebben, het gewone huisvadermodel dus, is het zo dat ze voor een minnaar altijd voor het tegenovergestelde gaan.

Dat betekent dat ze voor hun ‘buitenspeel-uurtjes’ het liefst een man hebben met wel heel stevige buikspieren.

Zo eentje waar je een eitje op kunt breken……

Dat blijkt uit onderzoek van overspelsite Victoria Milan (geen vrienden van SGP’s Kees van der Staaij) onder 5684 vrouwelijke leden uit 22 landen.

Uit eerder onderzoek bleek reeds dat beroemde voetballers een belangrijke rol spelen in de erotische fantasieën van ontrouwe vrouwen. De vraag was dan ook wie volgens hen de meest sexy voetballer is en wat hij heeft dat ze dan thuis niet hebben.

Christiano Ronaldo is veruit de populairste. Wanneer hij op het veld zijn shirt uittrekt, dan gaan de vrouwenharten sneller slaan. Zlatan Ibrahimović en Fernando Torres staan op 2 en 3.

Zij werden alledrie gekozen omwille van hun aantrekkelijke lichaamsbouw en competitieve instelling. Vooral dat eerste ontbreekt volgens de vrouwen bij hun huidige partner.

Vrouwen fantaseren volgens Victoria Milan niet over macht of het hebben van geld, maar vooral over de lichamen van de voetballers en het feit dat ze iets brutaler zijn.

Lees ook:Vrouwen willen wel naar bed met Nigel de Jong, maar niet met Arjan Robben
Lees ook:Overspelsite gebruikt i.p.v. foto Poolse premier die van zijn overleden tweelingbroer
Lees ook:Vrouwen piesen deze zomer meer buiten de pot dan mannen
Lees ook:Vrouwen boven de 45 jaar willen een toyboy als minnaar
Lees ook:Hiermee jaag je hem of haar in de armen van een ander!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>