Overspel-partner is qua uiterlijk de tegenhanger van levenspartner

Vrouwen verkiezen innerlijk boven uiterlijk, maar 1 op de 5 wil een man met baard.

Mannen verkiezen uiterlijk boven innerlijk, maar 11% vindt ‘de aankleding’ ervan belangrijk.

Mannen en vrouwen vinden beide dat aardig zijn en een goed gevoel voor humor belangrijke eigenschappen zijn voor een (buitenechtelijke) minnaar……

Zo blijkt uit onderzoek van Victoria Milan onder 9127 van hun mannelijke en vrouwelijke overspelige leden in 22 landen.

62% van de vrouwen hecht meer waarde aan persoonlijkheid dan aan uiterlijk, terwijl 67% van de mannen zich voornamelijk bekommert over het uiterlijk van hun ‘ideale minnares’.

Dat is voor de meesten in elk geval lang haar. Over het figuur verschillen de smaken: 39% geeft de voorkeur aan rondingen, terwijl 40% absoluut slank prefereert.

Andere lichaamskenmerken die geliefd zijn: mooie ogen en lichaamslengte. Hoe de vrouw zich kleedt is met 11% de minst belangrijke factor.

Aan de andere zijde: de perfecte mannelijke lover is lang, elegant gekleed en heeft smeulende ogen. Het belangrijkste is dat de man een goede dosis humor heeft, aardig en romantisch is. Vrouwen vinden bebaard (26%) vaker fraai dan glad geschoren (9%).

Sigurd Vedal van de overspelsite vult aan dat de perfecte minnaar/minnares vaak het tegenovergestelde is van hoe de vaste partner eruit ziet.

“Een affaire is een manier om die fantasie uit te laten komen en nieuwe dingen te ervaren die er thuis niet zijn. Terwijl mannen fantaseren over een seksbom met lang haar, fantaseren vrouwen over een elegante, gestylde gentleman met een baard.

Lees ook:Vriendinnen maken overspel voor vrouw mogelijk
Lees ook:Goede partner is niet altijd degene waar je op valt
Lees ook:Het mooiste vrouwen-gezicht ter wereld
Lees ook:Minnaressen komen zwaar tekort
Lees ook:Vrouw beboet nadat ze echtgenote van haar minnaar inlichtte

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>