Waarom vrouwen vreemdgaan

“Ken je dat verhaal over het koolmeesje? Het vrouwtje zoekt standaard een lief, betrouwbaar mannetje om een nestje mee te maken. Zodra dat nestje er is, gaat ze vreemd met de stoere koolmezen. Zo is het in de mensenwereld ook.”

Aldus Marco Barneveld, de Nederlandse woordvoerder van Ashley Madison, die hiermee reageert op de berichtgeving over ‘foute mannen’ gisteren in de media.

De SGP heeft vorige maand bij monde van zijn partijleider Kees van der Staaij aangekondigd opnieuw stappen te ondernemen tegen overspelsites, omdat die de hoeksteen van de samenleving (het gezin) bedreigen.

Daarover zegt van Barneveld vandaag in De Telegraaf:

“Uit onderzoek bleek echter dat wij meer inschrijvingen hebben uit Staphorst dan Amsterdam. Hilarisch! Toen ik werd gevraagd als woordvoerder had ik daar geen enkele moeite mee. Sterker nog: als ik zelf zou willen vreemdgaan, zou ik dat liever doen via een site dan in de kroeg. Het draait toch om discretie, niet om het om zeep helpen van je relatie.”

Lees ook:In SGP-bolwerk Staphorst gaat men dubbel zo vaak vreemd als in Amsterdam
Lees ook:Overspel-commercials geen punt voor Reclame Code Commissie
Lees ook:Het is 09/09/09: de stadhuizen zijn overboekt!
Lees ook:Single vrouwen: zoek een vent in de provincie!
Lees ook:Astrologie: Steenbokken zijn overspelig, Boogschutters zijn trouw

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>