50-jarige beroeps-minnares redt huwelijken

Janet Saunders ziet eruit als een doorsnee vrouw van middelbare leeftijd, maar heeft allesbehalve een ‘normaal’ leven.

De 50-jarige heeft het erg druk met mannen en hun behoeftes en dat is niet voor niets.

Het begon allemaal toen haar echtgenoot haar in de steek liet voor een Oost-Europese die hij op het internet had ontmoet……..

“Ik was naïef”, zegt Janet. “ik dacht dat ik alles had! Mooi huis, mooie auto’s, exotische reizen… We hadden het al 27 jaar goed samen, en toch ging hij ervandoor.”

Voor haar kwam het uit de lucht gevallen, en haar zelfvertrouwen daalde tot een absoluut dieptepunt. “Ik dacht dat geen enkele man ooit nog geïnteresseerd kon zijn in mij.”

Saunders stortte zich op haar werk, totdat ze een advertentie van een datingwebsite zag. Online had ze meteen veel succes.

Intussen ontmoet Janet regelmatig zo’n 13 verschillende mannen om samen tussen de LAKENS te duiken. Ze hebben 1 ding gemeen: ze zijn allemaal getrouwd. Toch voelt Janet zich daar niet schuldig over, integendeel. Ze is ervan overtuigd dat ze hun huewelijken redt.

“De seks die ik heb met hen, kunnen ze vaak thuis niet hebben. Ik hou wel van avontuurlijke” seks, aldus Janet. “En het zijn heus geen mannen met een afwijking, hoor! Piloten, politiemannen, rechters… Ze willen iets dat ze thuis niet kunnen krijgen. Sommigen van hen slapen zelfs nooit met hun vrouw. Als ze mij niet hadden, zouden ze naar een prostituee gaan of affaires hebben die hun relatie wel schaden. Bij mij weten ze tenminste zeker dat ik hun huwelijk niet wil opbreken.”

Lees ook:Moeder verbouwt zich tot dochter
Lees ook:Ervaringsdeskundigen over echtscheiding voorkomen. Deel 2: ‘Egoïsme’
Lees ook:Dit hartvormig bos is eerbetoon van weduwnaar aan zijn vrouw
Lees ook:Vrouw van nu lebbert 22 mannen af voor ze de ware te pakken heeft
Lees ook:Ingezakt seksleven? Zet het eens in een tabel!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>